Sor bi cüzdanın var mı diye :D Yok mu :ehe
Enpatsu Shakugan Üye BLooD_ReG' Alıntı: Sor bi cüzdanın var mı diye Genişletmek için tıkla ... Yok mu
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: cüzdanda 1buçuk lira para var Genişletmek için tıkla ... İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı.
The Nightmare' Alıntı: cüzdanda 1buçuk lira para var Genişletmek için tıkla ... İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: cüzdanda 1buçuk lira para var Genişletmek için tıkla ... İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı.
The Nightmare' Alıntı: cüzdanda 1buçuk lira para var Genişletmek için tıkla ... İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... #direnmürteza
mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... #direnmürteza
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... Askere gitmedin daha ondandir
mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... Askere gitmedin daha ondandir
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... Askeri mi hahahaha "asgari"
mürteza16' Alıntı: İyisin la yine. Devlet 890 lira olan askeri ücretimi hâlâ yatırmadı. Genişletmek için tıkla ... Askeri mi hahahaha "asgari"
mürteza16 Üye BLooD_ReG' Alıntı: #direnmürteza Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Sabah gidip devletle konuşcam bu olayı. Maaşı geç yatırıyorlar.
BLooD_ReG' Alıntı: #direnmürteza Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Sabah gidip devletle konuşcam bu olayı. Maaşı geç yatırıyorlar.
Enpatsu Shakugan Üye BLooD_ReG' Alıntı: Yoo var Genişletmek için tıkla ... Cüzdanı açtım simdi baktım sinek avlıyo kimlik idda kuponu fotoğraf bide kartvizit var
BLooD_ReG' Alıntı: Yoo var Genişletmek için tıkla ... Cüzdanı açtım simdi baktım sinek avlıyo kimlik idda kuponu fotoğraf bide kartvizit var
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Askeri mi hahahaha "asgari" Genişletmek için tıkla ... Kibar ol la "askeri"
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Nightmare' Alıntı: Cüzdanı açtım simdi baktım sinek avlıyo kimlik idda kuponu fotoğraf bide kartvizit var Genişletmek için tıkla ... Benimki karı kız kesiyo iyi mi
The Nightmare' Alıntı: Cüzdanı açtım simdi baktım sinek avlıyo kimlik idda kuponu fotoğraf bide kartvizit var Genişletmek için tıkla ... Benimki karı kız kesiyo iyi mi
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Kibar ol la "askeri" Genişletmek için tıkla ... He tmm hacı o kadar alıyon mu bursdan gerçekten
mürteza16' Alıntı: Kibar ol la "askeri" Genişletmek için tıkla ... He tmm hacı o kadar alıyon mu bursdan gerçekten
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... As profesör
Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... As profesör
The Shadow Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Enpatsu Shakugan Üye Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyi geceler
Bilişim Profesörü' Alıntı: Hepinize iyi geceler arkadaşlar Selamün aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam iyi geceler