evet :( Bildirdin sandım öyle deyince k.b ;)
Enpatsu Shakugan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... Bildirdin sandım öyle deyince k.b
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: o araba duruyo mu ? Genişletmek için tıkla ... daha gecenlerde performans balatasi taktik ustamla beraber hala tikir tikir calisiyo
Sukut-u Hayal' Alıntı: o araba duruyo mu ? Genişletmek için tıkla ... daha gecenlerde performans balatasi taktik ustamla beraber hala tikir tikir calisiyo
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: noluyor beyler neden tartışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... gecenin verdiği uyku stresine dayanarak tartışmaya karar vermiştim ama yeter beni ciddi sanyosunuz yanıldınız
The Nightmare' Alıntı: noluyor beyler neden tartışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... gecenin verdiği uyku stresine dayanarak tartışmaya karar vermiştim ama yeter beni ciddi sanyosunuz yanıldınız
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: daha gecenlerde performans balatasi taktik ustamla beraber hala tikir tikir calisiyo Genişletmek için tıkla ... yeşildi dimi o hatirliyom
zxdelemi' Alıntı: daha gecenlerde performans balatasi taktik ustamla beraber hala tikir tikir calisiyo Genişletmek için tıkla ... yeşildi dimi o hatirliyom
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: gecenin verdiği uyku stresine dayanarak tartışmaya karar vermiştim ama yeter beni ciddi sanyosunuz yanıldınız Genişletmek için tıkla ... Beni de ama ciddi olmama ramak kaldı
Sukut-u Hayal' Alıntı: gecenin verdiği uyku stresine dayanarak tartışmaya karar vermiştim ama yeter beni ciddi sanyosunuz yanıldınız Genişletmek için tıkla ... Beni de ama ciddi olmama ramak kaldı
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: La ilyas ne hallere düştük Genişletmek için tıkla ... bunlar hep sıkıntıdan ya az kaldı bu yüzden yine uyarı gelecek ama neyse
BLooD_ReG' Alıntı: La ilyas ne hallere düştük Genişletmek için tıkla ... bunlar hep sıkıntıdan ya az kaldı bu yüzden yine uyarı gelecek ama neyse
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Şarjım bitti anca geldim ne kaçırdım ? Genişletmek için tıkla ... Pek birşey deil
The Shadow' Alıntı: Şarjım bitti anca geldim ne kaçırdım ? Genişletmek için tıkla ... Pek birşey deil
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Şarjım bitti anca geldim ne kaçırdım ? Genişletmek için tıkla ... Tavrımda ne varmış ta dikkat edeyim
The Shadow' Alıntı: Şarjım bitti anca geldim ne kaçırdım ? Genişletmek için tıkla ... Tavrımda ne varmış ta dikkat edeyim
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: yeşildi dimi o hatirliyom Genişletmek için tıkla ... evet 2. test yer guney. tarih. 2013.06 gun. cumartesi saat. 16.09 yol otoban araba eski kasa dogan motor 1.6 0.8 cc hiz. 178 km/h korku %15 andrenalin %80
Sukut-u Hayal' Alıntı: yeşildi dimi o hatirliyom Genişletmek için tıkla ... evet 2. test yer guney. tarih. 2013.06 gun. cumartesi saat. 16.09 yol otoban araba eski kasa dogan motor 1.6 0.8 cc hiz. 178 km/h korku %15 andrenalin %80
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Tavrımda ne varmış ta dikkat edeyim Genişletmek için tıkla ... O mesaja gerçekten inandınmı ?
BLooD_ReG' Alıntı: Tavrımda ne varmış ta dikkat edeyim Genişletmek için tıkla ... O mesaja gerçekten inandınmı ?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: O mesaja gerçekten inandınmı ? Genişletmek için tıkla ... Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta
The Shadow' Alıntı: O mesaja gerçekten inandınmı ? Genişletmek için tıkla ... Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap zxdelemi' Alıntı: kavga etmeyin ülen Genişletmek için tıkla ... Bi dakika durur musun
Enpatsu Shakugan Üye BLooD_ReG' Alıntı: Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Hangi laftan bahsediyorsunuz
BLooD_ReG' Alıntı: Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Hangi laftan bahsediyorsunuz
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mesajın o kadar sert olduğunu mu düşündün Biraz abartmışım sanırım. Sadece bana karşı yapılan yorumlarla dalga geçmen pek hoşuma gitmedi.
BLooD_ReG' Alıntı: Evet inandım hala inanmıyorum lafı değiştirdiğini düşünüyorum hatta Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mesajın o kadar sert olduğunu mu düşündün Biraz abartmışım sanırım. Sadece bana karşı yapılan yorumlarla dalga geçmen pek hoşuma gitmedi.