The Shadow
Üye
konu civimiş beyler dağılın
civimak ney la

konu civimiş beyler dağılın
civimak ney la

Haha gerçek sandı savunmaya geçtiBurada yasin etkili olmasi gerektigine inanmiyorum sahsen buraya bilgi paylasmak icin geliyoruz gereksizlerde de tavrimizi korumaliyiz bence.
gereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam 

TamamKonu cividi sarj % 2 pmden atarim Batuhan ss leri 4 gibi![]()

sadece bilgi paylaşacaksan buraya uğramaBurada yasin etkili olmasi gerektigine inanmiyorum sahsen buraya bilgi paylasmak icin geliyoruz gereksizlerde de tavrimizi korumaliyiz bence.
Hem öğrenmek istiyon hem şey yapıyon k.b ama böyle arkadaşlık olmaz

yürü be kim tutar seni![]()
burası gereksizler değil konuşmalarına dikkat et.Haha gerçek sandı savunmaya geçtigereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam
![]()
Daha yeni güzel bir örnek oldu senin için bende pek önemsemem ama önemseyen biri çıkarsadece bilgi paylaşacaksan buraya uğrama
ben bir şey demiyorum diye herkese öyle davranma bir gün biri ters çıkar başın ağrır dikkat et
Bildirmedin yani![]()
bana küfür de etseler ben mesaj bildirmem
![]()
bi ara neksusun mesajını bildirdiydim o da zevkine zaten bişey çıkmadi![]()
Nolacak ki ? En fazla ban yersin. Gercekte boyle davrandigimi mi saniyosun ?sadece bilgi paylaşacaksan buraya uğrama
ben bir şey demiyorum diye herkese öyle davranma bir gün biri ters çıkar başın ağrır dikkat et
o araba duruyo mu ?ve sonra ilk hizimi 79 model bi reno da yaptim
baharlar eyaleti
yer koy otobani
zaman . sali. saat 21.53
tarih .2012/07
hiz 138 km/h
durum ruzgarli hava acik
trafik akici
tehlike %67
korku%1
adrenalin %35
Tavrina dikkat etsen iyi olur. Burasi gereksizler degil.Haha gerçek sandı savunmaya geçtigereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam
![]()
Harbi değilmiş ben bu konuyu gereksizler de sanıyorum halaburası gereksizler değil konuşmalarına dikkat et.

burayı sadece forum olarak görüyosan evet sadece ban yersinNolacak ki ? En fazla ban yersin. Gercekte boyle davrandigimi mi saniyosun ?
evetBildirmedin yani

Tavrımda bi sıkıntı yok ben burayı gereksizler sanıyorum öle de biliyorum bi sıkıntı mı varTavrina dikkat etsen iyi olur. Burasi gereksizler degil.
Birşey olmadı ki kalsın ne olduBeyler burada olan burada kalır.