Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi bana Bende alıcam merak ettim :D
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi bana Genişletmek için tıkla ... Bende alıcam merak ettim
0MG90' Alıntı: Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi bana Genişletmek için tıkla ... Bende alıcam merak ettim
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi bana Genişletmek için tıkla ... Alıyım mı sence?
0MG90' Alıntı: Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi bana Genişletmek için tıkla ... Alıyım mı sence?
mürteza16 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Bende hic okumadim kitabini Genişletmek için tıkla ... Oku o zaman.
TheNightMare. Üye mürteza16' Alıntı: Alıyım mı sence? Genişletmek için tıkla ... Dizisi gibi olmaz ama sen bilirsin
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Bende alıcam merak ettim Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Alıyım mı sence? Genişletmek için tıkla ... Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden
The Nightmare' Alıntı: Bende alıcam merak ettim Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Alıyım mı sence? Genişletmek için tıkla ... Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden
mürteza16 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Diziso gibi olmaz ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle alıcam.
CaptainPrice.' Alıntı: Diziso gibi olmaz ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle alıcam.
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden Genişletmek için tıkla ... Vali psikopatin teki la
0MG90' Alıntı: Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden Genişletmek için tıkla ... Vali psikopatin teki la
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden Genişletmek için tıkla ... Alırım o zaman.
0MG90' Alıntı: Alın 2 kitabı var zaten İlk kitapta valinin hayatını anlatıyordu galiba hatırlamıyorum ama iyi adammış önceden Genişletmek için tıkla ... Alırım o zaman.
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: Vali psikopatin teki la Genişletmek için tıkla ... Aynn olmesi iyi oldu
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Vali psikopatin teki la Genişletmek için tıkla ... Dizide önceki hayatını anlatmadılar ama
The Nightmare' Alıntı: Vali psikopatin teki la Genişletmek için tıkla ... Dizide önceki hayatını anlatmadılar ama
TheNightMare. Üye 0MG90' Alıntı: Dizide önceki hayatını anlatmadılar ama Genişletmek için tıkla ... Aynn o da var
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Var orda. Genişletmek için tıkla ... Ilk maaşımla alırım artık
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Ilk maaşımla alırım artık Genişletmek için tıkla ... Kac aliyon ki sen