Geri Geldim :ehe Hg
0MG90 Üye CaptainPrice.' Alıntı: 4 sezonu da izledin mi Genişletmek için tıkla ... Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi
CaptainPrice.' Alıntı: 4 sezonu da izledin mi Genişletmek için tıkla ... Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Genişletmek için tıkla ... "Yanlış insanlara bulaştılar"
0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Genişletmek için tıkla ... "Yanlış insanlara bulaştılar"
TheNightMare. Üye 0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi Genişletmek için tıkla ... Evet orasi cok guzeldi bende 4 sezonu bitirdim harika bir dizi
0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi Genişletmek için tıkla ... Evet orasi cok guzeldi bende 4 sezonu bitirdim harika bir dizi
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi Genişletmek için tıkla ... Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde.
0MG90' Alıntı: Evet en son triminus muydu neydi oraya gittiler ya işte oradakilerde insan eti yiyordu herhalde Rick in repliği ile bitti "Bizi tanımıyorlar." Ya da " Kime bulaştıklarını bilmiyorlar" öyle bir şeydi Genişletmek için tıkla ... Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde.
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: 5 ay sonra yeni sezon Genişletmek için tıkla ... Daha cok var
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Ben kitabını okumadım
mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Ben kitabını okumadım
TheNightMare. Üye mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Izle mutlaka bagimli olursun
mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Izle mutlaka bagimli olursun
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Ben kitabını okumadım Genişletmek için tıkla ... Bende dizisini izlemedim.
mürteza16 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Izle mutlaka bagimli olursun Genişletmek için tıkla ... İnşallah.
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi banaTwd webisodes ler çıkmadı mı şimdiye kadar ? Sezon arasında çıkıyordu
mürteza16' Alıntı: Bana izlemek nasip olmadı. Kitabını alcam heralde. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım kitap fuarından aldı içeriğine baktım az güzel geldi banaTwd webisodes ler çıkmadı mı şimdiye kadar ? Sezon arasında çıkıyordu