Ben hazırım :duello: :gun1:
NEXUS Üye BLooD_ReG' Alıntı: Nexus sana birşey diyecem ama kızma Genişletmek için tıkla ... cümleye bağlı
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Bugün kavga çıkacak bu konuda Genişletmek için tıkla ... Ve bu konu kilitlenip buradakiler banlanacak… Mutlu Son…
0MG90' Alıntı: Bugün kavga çıkacak bu konuda Genişletmek için tıkla ... Ve bu konu kilitlenip buradakiler banlanacak… Mutlu Son…
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ve bu konu kilitlenip buradakiler banlanacak… Mutlu Son… Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Ve bu konu kilitlenip buradakiler banlanacak… Mutlu Son… Genişletmek için tıkla ...
Anil1x Üye :mad::mad::mad: @kim' Alıntı: Ben kavgaya hazırım Genişletmek için tıkla ... bende hazirim zaten kizginim gel gel hayatta hicsevmem ama bu aksam kavga edesim var
:mad::mad::mad: @kim' Alıntı: Ben kavgaya hazırım Genişletmek için tıkla ... bende hazirim zaten kizginim gel gel hayatta hicsevmem ama bu aksam kavga edesim var
NEXUS Üye @kim' Alıntı: Ben kavgaya hazırım Genişletmek için tıkla ... senin iyi bir amaç için üretildiğini yazılım hatasından dolayı sokağa atılmandan da şüphelenmeye başladım
@kim' Alıntı: Ben kavgaya hazırım Genişletmek için tıkla ... senin iyi bir amaç için üretildiğini yazılım hatasından dolayı sokağa atılmandan da şüphelenmeye başladım
by-pegasus Üye 0MG90' Alıntı: Bugün kavga çıkacak bu konuda Genişletmek için tıkla ... bizdensin kavga ciktigi an sag sol aparkat sonra sasirtma sasirtma dik vurus dur kapan kapan acik sol aparkat ona gore hazirlan bu hareketlere
0MG90' Alıntı: Bugün kavga çıkacak bu konuda Genişletmek için tıkla ... bizdensin kavga ciktigi an sag sol aparkat sonra sasirtma sasirtma dik vurus dur kapan kapan acik sol aparkat ona gore hazirlan bu hareketlere
NEXUS Üye BLooD_ReG' Alıntı: Uykum geldi lan Genişletmek için tıkla ... uyumamak iyidir , biraz dayan 3'e kadar
BLooD_ReG' Alıntı: Uykum geldi lan Genişletmek için tıkla ... uyumamak iyidir , biraz dayan 3'e kadar