:gun1: :zzz:
Anil1x Üye zxdelemi' Alıntı: caktirma anil gelsin diye soyledim Genişletmek için tıkla ... dun aksam dediklerin yapanmiydi
zxdelemi' Alıntı: caktirma anil gelsin diye soyledim Genişletmek için tıkla ... dun aksam dediklerin yapanmiydi
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam dede hemen oldurdun naptin dede gormeyeli iyimisin ver elini opem
İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... tamam dede hemen oldurdun naptin dede gormeyeli iyimisin ver elini opem
smartphone007 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... Aynı sen nasılsın?
Anil1x Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya calisiyorum abi ben bu sene cok sey atlattim ya alim Allah buda gelir buda gecer sen nasilsin
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... iyi olmaya calisiyorum abi ben bu sene cok sey atlattim ya alim Allah buda gelir buda gecer sen nasilsin
The Shadow Üye Anil1x' Alıntı: dun aksam dediklerin yapanmiydi Genişletmek için tıkla ... Hayir dun bitmisti bugun yenisini aldi
Anil1x' Alıntı: dun aksam dediklerin yapanmiydi Genişletmek için tıkla ... Hayir dun bitmisti bugun yenisini aldi
Enpatsu Shakugan Üye zxdelemi' Alıntı: kusmediiiiiim kusmediiiim ekmegin tuzu oldum tabi bunun sevincine yakayim bi winston Genişletmek için tıkla ... Chesterfield in yenisi çıktı naneli dene tavsiye ederim
zxdelemi' Alıntı: kusmediiiiiim kusmediiiim ekmegin tuzu oldum tabi bunun sevincine yakayim bi winston Genişletmek için tıkla ... Chesterfield in yenisi çıktı naneli dene tavsiye ederim
Anil1x Üye The Shadow' Alıntı: Hayir dun bitmisti bugun yenisini aldi Genişletmek için tıkla ... herseyinmi :zong
The Shadow' Alıntı: Hayir dun bitmisti bugun yenisini aldi Genişletmek için tıkla ... herseyinmi :zong
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyoruz Kadir abi sen?
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyoruz Kadir abi sen?
The Shadow Üye Anil1x' Alıntı: herseyinmi :zong Genişletmek için tıkla ... Piyango cikti bugun denize