nasıl ölçüyonuz la dereceyi İçi cıva dolu kaba atıorum teli derece yavaş yavaş yükseliyor :D
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Nightmare' Alıntı: nasıl ölçüyonuz la dereceyi Genişletmek için tıkla ... İçi cıva dolu kaba atıorum teli derece yavaş yavaş yükseliyor
The Nightmare' Alıntı: nasıl ölçüyonuz la dereceyi Genişletmek için tıkla ... İçi cıva dolu kaba atıorum teli derece yavaş yavaş yükseliyor
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Neresi balli lan orda yaziyo ama iki kez uyarildiğim Genişletmek için tıkla ... Az uyarıdan bisey olmaz ama bu aralar yine alacak gibiyim 10u asarsa ban yerim belki
Sukut-u Hayal' Alıntı: Neresi balli lan orda yaziyo ama iki kez uyarildiğim Genişletmek için tıkla ... Az uyarıdan bisey olmaz ama bu aralar yine alacak gibiyim 10u asarsa ban yerim belki
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: 12 de mi ban aliyodun ? Genişletmek için tıkla ... aldım zaten 15 günlük , hepside cep genelde aldım tartışma , birdaha tartışmalara girmiyom zaten
Sukut-u Hayal' Alıntı: 12 de mi ban aliyodun ? Genişletmek için tıkla ... aldım zaten 15 günlük , hepside cep genelde aldım tartışma , birdaha tartışmalara girmiyom zaten
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: beyler hiç san disk flaş bellekle format atan var mı Genişletmek için tıkla ... Nasıl ?? .NeXuS.' Alıntı: bu cümleyi tek benmi yanlış anladım Genişletmek için tıkla ... Hangi cümle ?
The Nightmare' Alıntı: beyler hiç san disk flaş bellekle format atan var mı Genişletmek için tıkla ... Nasıl ?? .NeXuS.' Alıntı: bu cümleyi tek benmi yanlış anladım Genişletmek için tıkla ... Hangi cümle ?
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: 20 sanirim Genişletmek için tıkla ... 20 ikinci kulvar diye biliyom 3 de sınırsız
The Shadow' Alıntı: 20 sanirim Genişletmek için tıkla ... 20 ikinci kulvar diye biliyom 3 de sınırsız
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: beyler hiç san disk flaş bellekle format atan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende sandisk extreme 32gb var 8.1 i kurdum
The Nightmare' Alıntı: beyler hiç san disk flaş bellekle format atan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende sandisk extreme 32gb var 8.1 i kurdum
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: 20 ikinci kulvar diye biliyom 3 de sınırsız Genişletmek için tıkla ... sınırsız değildir yav bi ayrıcalık olur yaarlılara , gerçi artık tartışmaya girmediğim için endişelenmeme gerek yok
Sukut-u Hayal' Alıntı: 20 ikinci kulvar diye biliyom 3 de sınırsız Genişletmek için tıkla ... sınırsız değildir yav bi ayrıcalık olur yaarlılara , gerçi artık tartışmaya girmediğim için endişelenmeme gerek yok
Enpatsu Shakugan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Nasıl ?? Hangi cümle ? Genişletmek için tıkla ... Bildiğin flaş bellekle format ama markası san disk olan flaş
Sukut-u Hayal' Alıntı: Nasıl ?? Hangi cümle ? Genişletmek için tıkla ... Bildiğin flaş bellekle format ama markası san disk olan flaş
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: dokun ve hisset Genişletmek için tıkla ... Sen sıcaklığı anlamak için kokluyon mu ?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Neyse sohbete doyum olmuyor ben kaçar iyi sohbetler size iyi geceler herkese – Emre Marley
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Bende sandisk extreme 32gb var 8.1 i kurdum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen sıcaklığı anlamak için kokluyon mu ? Genişletmek için tıkla ... yanlış anladım
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sen sıcaklığı anlamak için kokluyon mu ? Genişletmek için tıkla ... yanlış anladım
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: Bildiğin flaş bellekle format ama markası san disk olan flaş Genişletmek için tıkla ... Rufus diye program var onunla yükleyip attım 16gb cruser switch diye biseydi isde
The Nightmare' Alıntı: Bildiğin flaş bellekle format ama markası san disk olan flaş Genişletmek için tıkla ... Rufus diye program var onunla yükleyip attım 16gb cruser switch diye biseydi isde