siyceyin kedisi var köpek olmaz mı :D
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Benimde kuşum ve kuşum var Ayrıca balık balık balık balık balık balık varr Genişletmek için tıkla ... Benim tost makinem var olmazmı
Sukut-u Hayal' Alıntı: Benimde kuşum ve kuşum var Ayrıca balık balık balık balık balık balık varr Genişletmek için tıkla ... Benim tost makinem var olmazmı
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: emirhan sen hiç nick değiştirdin mi Genişletmek için tıkla ... 1 kez. Onu da negzuz buldu
The Nightmare' Alıntı: emirhan sen hiç nick değiştirdin mi Genişletmek için tıkla ... 1 kez. Onu da negzuz buldu
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Benim tost makinem var olmazmı Genişletmek için tıkla ... Mikrodalga tercih edilir.
BLooD_ReG' Alıntı: Benim tost makinem var olmazmı Genişletmek için tıkla ... Mikrodalga tercih edilir.
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: 1 kez. Onu da negzuz buldu Genişletmek için tıkla ... Neydi eskisi
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Bende Jennifer Lopez Genişletmek için tıkla ... Bu espri hayattan soğutur
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bu espri hayattan soğutur Genişletmek için tıkla ... Sogu diye yaptim