Hayırdır :D :ehe
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Duş almak yasak mı Genişletmek için tıkla ... Yasak mıymış ben öle bişi demedim
SoulsEagle Üye Mertcenkk' Alıntı: Ya adam gbi bi animeyi bitir görürsün ne kadar önyargılı olduğunu Genişletmek için tıkla ... aynn başından sonuna izle dizilerden daha iyiler sonraki dediğin için çizgi filmlerle pek fark yok zaten
Mertcenkk' Alıntı: Ya adam gbi bi animeyi bitir görürsün ne kadar önyargılı olduğunu Genişletmek için tıkla ... aynn başından sonuna izle dizilerden daha iyiler sonraki dediğin için çizgi filmlerle pek fark yok zaten
Enpatsu Shakugan Üye Mertcenkk' Alıntı: Ya adam gbi bi animeyi bitir görürsün ne kadar önyargılı olduğunu Genişletmek için tıkla ... Ben animeden bahsetmiyorum ki
Mertcenkk' Alıntı: Ya adam gbi bi animeyi bitir görürsün ne kadar önyargılı olduğunu Genişletmek için tıkla ... Ben animeden bahsetmiyorum ki
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Ben 5 te giriyom Genişletmek için tıkla ... Sen kafa atmışın resmen
redfoxqq Üye 0MG90' Alıntı: Bu kadar önyargılı olmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Bence de
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Bu kadar önyargılı olmayın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... +1 olan arkadaşları şiddetle kınıyorum
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: +1 olan arkadaşları şiddetle kınıyorum Genişletmek için tıkla ... +1
Charles Bukowski Üye Herkes zirvede olmayı hedefler ama hiç kimse bilmez ki zirve; 'Yükselişin sonu, inişin başlangıcıdır'. - Sigmund Freud
Herkes zirvede olmayı hedefler ama hiç kimse bilmez ki zirve; 'Yükselişin sonu, inişin başlangıcıdır'. - Sigmund Freud