Enpatsu Shakugan
Üye
Hadi ya iyibaristik beyler yarin istanbula gidicem![]()

Hadi ya iyibaristik beyler yarin istanbula gidicem![]()

o zaman tazmanya canavarı izleyelimbu yaşta bugs bunny olmaz millet dalga geçer anime izleyin

Aynenbu yaşta bugs bunny olmaz millet dalga geçer anime izleyin
Ne alaka hacı, güzelse izlerim diziyiKültürünü kaybetme bro . Yabancı dizi manyağı olmuşsun resmen![]()
The Looney Tunes Show
Evet nolmus?
bu nasıl cümle![]()
EvetBaks bani mi izliyon

yaşla hiç alakası yokbu yaşta bugs bunny olmaz millet dalga geçer anime izleyin
arada öyle yaz güel oluyorBen böyle şeyleri takip eder araştırırım ve bi yere not ederim.Hayata dair bakış açınızı geliştirirsiniz tavsiye ederim.Sayfalarca anlatılmak istenen şeyleri 1 yada 2 cümle ile özetliyorlar.

Afffet beni sana reklam dedimBen böyle şeyleri takip eder araştırırım ve bi yere not ederim.Hayata dair bakış açınızı geliştirirsiniz tavsiye ederim.Sayfalarca anlatılmak istenen şeyleri 1 yada 2 cümle ile özetliyorlar.

Sanırım denedinarada öyle yaz güel oluyor![]()

bide üstüne kanal reklamı deseydin adam sana şiirlerden laf sokardıAfffet beni sana reklam dedim![]()

Dalga gecenin icinde çocuklugu kalmamış o zaman, ölmüş saybu yaşta bugs bunny olmaz millet dalga geçer anime izleyin
bide üstüne kanal reklamı deseydin adam sana şiirlerden laf sokardı![]()

Ben alışkınımbide üstüne kanal reklamı deseydin adam sana şiirlerden laf sokardı![]()

Ben simdi izleyince çok çoluk çocukça geliyoryaşla hiç alakası yok![]()
izlediğin şeylere böle diyebiliyorsunBen simdi izleyince çok çoluk çocukça geliyor

sana öyle geliyorBen simdi izleyince çok çoluk çocukça geliyor

Hayırdırneyse beyler ben bi dus alayim sonra gelirim

Duş almak yasak mıHayırdır![]()

Ya adam gbi bi animeyi bitir görürsün ne kadar önyargılı olduğunuBen simdi izleyince çok çoluk çocukça geliyor