O değilde senin adın ne zaman emirhan oldu la :D 16-11-2000 den beri :hmmm
The Shadow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: O değilde senin adın ne zaman emirhan oldu la Genişletmek için tıkla ... 16-11-2000 den beri
Sukut-u Hayal' Alıntı: O değilde senin adın ne zaman emirhan oldu la Genişletmek için tıkla ... 16-11-2000 den beri
UpOneTR Üye mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ... Selam söyle bendende İyi geceler.
mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ... Selam söyle bendende İyi geceler.
redfoxqq Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: BroGirl yerine BadGirl yap daha cix olur :P Genişletmek için tıkla ... Rudeboy ben burda badboy sen Yok oldu bak burda atmosfer Yo yo Ceza
Sukut-u Hayal' Alıntı: BroGirl yerine BadGirl yap daha cix olur :P Genişletmek için tıkla ... Rudeboy ben burda badboy sen Yok oldu bak burda atmosfer Yo yo Ceza
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: 16-11-2000 den beri Genişletmek için tıkla ... 2000 ? Kosa kı uzun mu ?
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Cm nin halen cikmasini isterdim bence fm den 1000 kat daha iyi eski oyunlariyla bile 1024x768 oynamak zorundayim cm 3/4 u Genişletmek için tıkla ... Benim monitör 1024 768 cm08 tam oturuyo
The Shadow' Alıntı: Cm nin halen cikmasini isterdim bence fm den 1000 kat daha iyi eski oyunlariyla bile 1024x768 oynamak zorundayim cm 3/4 u Genişletmek için tıkla ... Benim monitör 1024 768 cm08 tam oturuyo
UpOneTR Üye Mertcenkk' Alıntı: Rudeboy ben burda badboy sen Yok oldu bak burda atmosfer Yo yo Ceza Genişletmek için tıkla ... Mamınımınını mikrifon şow
Mertcenkk' Alıntı: Rudeboy ben burda badboy sen Yok oldu bak burda atmosfer Yo yo Ceza Genişletmek için tıkla ... Mamınımınını mikrifon şow
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: Benim monitör 1024 768 cm08 tam oturuyo Genişletmek için tıkla ... Benim 1366x768
The Nightmare' Alıntı: Benim monitör 1024 768 cm08 tam oturuyo Genişletmek için tıkla ... Benim 1366x768
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Neyse ben çıkıyorum. Biraz Anıl'la takılcam. Herkese bb. Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye Mertcenkk' Alıntı: Haha shadonun kalbi kırıldı galiba Genişletmek için tıkla ... Kustum
EBRU34 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: :eek: :P Genişletmek için tıkla ... sen tabi bilemessin tanimiyorsun cunku
UpOneTR Üye The Shadow' Alıntı: Kosa ki ? Genişletmek için tıkla ... Zaten yazamamışım boş ver de sen harbi 2000li misin ?
The Shadow' Alıntı: Kosa ki ? Genişletmek için tıkla ... Zaten yazamamışım boş ver de sen harbi 2000li misin ?
UpOneTR Üye BroGirl' Alıntı: sen tabi bilemessin tanimiyorsun cunku Genişletmek için tıkla ... He mümkünse böyle kal :P
BroGirl' Alıntı: sen tabi bilemessin tanimiyorsun cunku Genişletmek için tıkla ... He mümkünse böyle kal :P