:-) o caliskan lar sizi Tsk
The Shadow Üye BroGirl' Alıntı: :mad: sana sormustum vevaplamadin sunu anladimki karnen kotu ve bana kro dedigin icin geber Genişletmek için tıkla ... Duymadim valla ozur Araya sikismis mesaj 86,65 ten takdir
BroGirl' Alıntı: :mad: sana sormustum vevaplamadin sunu anladimki karnen kotu ve bana kro dedigin icin geber Genişletmek için tıkla ... Duymadim valla ozur Araya sikismis mesaj 86,65 ten takdir
EBRU34 Üye The Shadow' Alıntı: Duymadim valla ozur Araya sikismis mesaj 86,65 ten takdir Genişletmek için tıkla ... :tebessüm
The Shadow' Alıntı: Duymadim valla ozur Araya sikismis mesaj 86,65 ten takdir Genişletmek için tıkla ... :tebessüm
Enpatsu Shakugan Üye The Shadow' Alıntı: Thoughtcrimes ta var cok guzel film aksiyon-gerilim Genişletmek için tıkla ... Saol aldım listeye
The Shadow' Alıntı: Thoughtcrimes ta var cok guzel film aksiyon-gerilim Genişletmek için tıkla ... Saol aldım listeye
Enpatsu Shakugan Üye Mertcenkk' Alıntı: Yok ya . Favori animelerimi sayayım istersn Genişletmek için tıkla ... Olur
mürteza16 Üye BroGirl' Alıntı: size nasil hitap etmemi istersiniz Genişletmek için tıkla ... Nasıl istersen ^_^
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Kutluhan'a şimdi hak veriyorum. 10 Genişletmek için tıkla ... O kim ?
redfoxqq Üye The Nightmare' Alıntı: Olur Genişletmek için tıkla ... 1-Sword Art Online (imdb 9) 2-Death Note 3-Guilty Crown 4-Code Geass (hala izliyorum ) 5-Angel Beats
The Nightmare' Alıntı: Olur Genişletmek için tıkla ... 1-Sword Art Online (imdb 9) 2-Death Note 3-Guilty Crown 4-Code Geass (hala izliyorum ) 5-Angel Beats