İyi geceler
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: İyilik sen? Genişletmek için tıkla ... Aynı mürteza16' Alıntı: Naber? Genişletmek için tıkla ... Iyi senden. Bugün gelmiyordun hani
0MG90' Alıntı: İyilik sen? Genişletmek için tıkla ... Aynı mürteza16' Alıntı: Naber? Genişletmek için tıkla ... Iyi senden. Bugün gelmiyordun hani
Enpatsu Shakugan Üye 0MG90' Alıntı: Yarın okula kaçta gitsem acaba? Ona göre erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... Bizim geçen dönem 11 gibi verildi
0MG90' Alıntı: Yarın okula kaçta gitsem acaba? Ona göre erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... Bizim geçen dönem 11 gibi verildi
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Aynı Iyi senden. Bugün gelmiyordun hani Genişletmek için tıkla ... Gelmiycektimde bir tane hocamız var. Annesi diyaliz hatası. Onun hasta malzemelerini taşıyordum. Evde olmadığımız için buraya bi bakam dedim.
The Nightmare' Alıntı: Aynı Iyi senden. Bugün gelmiyordun hani Genişletmek için tıkla ... Gelmiycektimde bir tane hocamız var. Annesi diyaliz hatası. Onun hasta malzemelerini taşıyordum. Evde olmadığımız için buraya bi bakam dedim.
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Yarın okula kaçta gitsem acaba? Ona göre erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... Gitme
0MG90' Alıntı: Yarın okula kaçta gitsem acaba? Ona göre erken kalkıcam Genişletmek için tıkla ... Gitme
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Geziniyorum Sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... Bende bugün sabahını düşünüyorum.
İhtiyar007' Alıntı: Geziniyorum Sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... Bende bugün sabahını düşünüyorum.