adam öyle verdi parayı :) Adamın kafası güzel :D
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: adam öyle verdi parayı Genişletmek için tıkla ... Adamın kafası güzel
kfahaa Üye Anil-D' Alıntı: diktirilen name :confused: Genişletmek için tıkla ... çok güldüm,diktiler The Nightmare' Alıntı: Adamın kafası güzel Genişletmek için tıkla ... yaşlıydı
Anil-D' Alıntı: diktirilen name :confused: Genişletmek için tıkla ... çok güldüm,diktiler The Nightmare' Alıntı: Adamın kafası güzel Genişletmek için tıkla ... yaşlıydı
kfahaa Üye Anil-D' Alıntı: eeet Genişletmek için tıkla ... bizde Türkçe dersi yok Dil ve anlatım var ilk sınav 95 ikincisi 84
Anil-D' Alıntı: eeet Genişletmek için tıkla ... bizde Türkçe dersi yok Dil ve anlatım var ilk sınav 95 ikincisi 84
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: çalışacak mısın tatilde Genişletmek için tıkla ... yok la daha önce hiç çalışmadım iş derken şimdi canım sıkılıyor yapacak hobi filan bulun bana
The Nightmare' Alıntı: çalışacak mısın tatilde Genişletmek için tıkla ... yok la daha önce hiç çalışmadım iş derken şimdi canım sıkılıyor yapacak hobi filan bulun bana