@İhtiyar007 Nasılsın Abi?
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: @The Nightmare siz kaç sınav oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Matematik 2 sınav İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam... Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kadir abi.
mürteza16' Alıntı: @The Nightmare siz kaç sınav oluyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Matematik 2 sınav İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam... Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kadir abi.
mürteza16 Üye Kadir abi hakkını helal et. The Nightmare' Alıntı: Matematik 2 sınav Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı.@The Nightmare yardım et. Bu Gece albay olayım.
Kadir abi hakkını helal et. The Nightmare' Alıntı: Matematik 2 sınav Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı.@The Nightmare yardım et. Bu Gece albay olayım.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: ne yapayım Genişletmek için tıkla ... Yardım et işte. Hızlı bir muhabbet olsun. The Nightmare' Alıntı: ne yapayım sen birşey yaz ardından ben yazayım öyle öyle devam etsin Genişletmek için tıkla ... Tamam.
The Nightmare' Alıntı: ne yapayım Genişletmek için tıkla ... Yardım et işte. Hızlı bir muhabbet olsun. The Nightmare' Alıntı: ne yapayım sen birşey yaz ardından ben yazayım öyle öyle devam etsin Genişletmek için tıkla ... Tamam.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: yarın okula gitcem çok geç kalmayım Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bizimde yarın parti var.
The Nightmare' Alıntı: yarın okula gitcem çok geç kalmayım Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bizimde yarın parti var.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: siz parti yapın biz amele gibi takılalım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı.
The Nightmare' Alıntı: siz parti yapın biz amele gibi takılalım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: sen liseye gidiyodun demidevamsizlik kaç Genişletmek için tıkla ... Devamsızlık 5 ya da 6 gün. Geçen sene 19,5 gündü.
The Nightmare' Alıntı: sen liseye gidiyodun demidevamsizlik kaç Genişletmek için tıkla ... Devamsızlık 5 ya da 6 gün. Geçen sene 19,5 gündü.