espirilerim berbat dimi :)
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Pırasa sen onu şikayet ettiğin için sana dargın ondan gelmiyordur Genişletmek için tıkla ... siz nerden biliyonuz la
The Nightmare' Alıntı: Pırasa sen onu şikayet ettiğin için sana dargın ondan gelmiyordur Genişletmek için tıkla ... siz nerden biliyonuz la
0MG90 Üye kfahaa' Alıntı: dede bırak ayfonu pc ye geç sen kimsemisin kimse diye birini arıyordum bu gün yok onu dedim Genişletmek için tıkla ... Gülmedim.
kfahaa' Alıntı: dede bırak ayfonu pc ye geç sen kimsemisin kimse diye birini arıyordum bu gün yok onu dedim Genişletmek için tıkla ... Gülmedim.
kfahaa Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler 0MG90' Alıntı: Gülmedim. Genişletmek için tıkla ... gıdıklayalım mı ?
senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler 0MG90' Alıntı: Gülmedim. Genişletmek için tıkla ... gıdıklayalım mı ?
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: siz nerden biliyonuz la Genişletmek için tıkla ... Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani.
kfahaa' Alıntı: siz nerden biliyonuz la Genişletmek için tıkla ... Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani.
0MG90 Üye The Nightmare' Alıntı: Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani. Genişletmek için tıkla ... Batubower sınırsız ban mı yedi?
The Nightmare' Alıntı: Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani. Genişletmek için tıkla ... Batubower sınırsız ban mı yedi?
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani. Genişletmek için tıkla ... şikayet etmedim sadece uyardım ban almasın diye yavf
The Nightmare' Alıntı: Biz konuşuyoruz yakın arkadaşız yani. Genişletmek için tıkla ... şikayet etmedim sadece uyardım ban almasın diye yavf
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: şikayet etmedim sadece uyardım ban almasın diye yavf Genişletmek için tıkla ... Öyle de işte o farklı anladı "bana gıcıklik olsun diye şikayet etti" aynen bu.
kfahaa' Alıntı: şikayet etmedim sadece uyardım ban almasın diye yavf Genişletmek için tıkla ... Öyle de işte o farklı anladı "bana gıcıklik olsun diye şikayet etti" aynen bu.
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Öyle de işte o farklı anladı "bana gıcıklik olsun diye şikayet etti" aynen bu. Genişletmek için tıkla ... @kaptan pırasa gel buraya
The Nightmare' Alıntı: Öyle de işte o farklı anladı "bana gıcıklik olsun diye şikayet etti" aynen bu. Genişletmek için tıkla ... @kaptan pırasa gel buraya
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: o kim ? Genişletmek için tıkla ... @GameOfShadows bu benim eski hesabım