İhtiyar007
Üye
dede ben bıda symbıan almam icin destek tekrar saglanmasi lazım buda dinazorların ata binmesı gbi birsey

Moto g iyidir

dede ben bıda symbıan almam icin destek tekrar saglanmasi lazım buda dinazorların ata binmesı gbi birsey

Aynen artık geçti o symbian fasılları güzeldi ama bitti devir anırdrıoid devri demi şafakdede ben bıda symbıan almam icin destek tekrar saglanmasi lazım buda dinazorların ata binmesı gbi birsey
Gel senide transfer edek anırdrıoid e
Moto g iyidir![]()

hayır android cop dewir wp dewrı gelecegn isletim sistemi wp bak gorAynen artık geçti o symbian fasılları güzeldi ama bitti devir anırdrıoid devri demi şafak![]()
Anırdrıoid mi?Aynen artık geçti o symbian fasılları güzeldi ama bitti devir anırdrıoid devri demi şafak
Gel senide transfer edek anırdrıoid e![]()

hadi ii gclerNeyse gençler dünya daha çok dönmeden yatiyim ben iyi geceler allah rahatlık versin
Haklı.Hadi iyi geceler sağlıcakla kal, eee kaç kişi kaldık.hayır android cop dewir wp dewrı gelecegn isletim sistemi wp bak gor
Yav adam komedi yapçam diye cümlenin içine çukolata koyduAnırdrıoid mi?![]()

Yok ben iOS tan sonra Windows Phone macerası yaşamak istiyorum.Aynen artık geçti o symbian fasılları güzeldi ama bitti devir anırdrıoid devri demi şafak
Gel senide transfer edek anırdrıoid e![]()

Sen bilirsin o kelimeyi servet abi konusundan çaldım hani bi eleman nokia 5800 a android yüketçekti ya servet abisi askerden gelince yükleyecekmişYok ben iOS tan sonra Windows Phone macerası yaşamak istiyorum.![]()
Neyse ben android den memnunum zaten bundan sonra ios a geçerim daha telefon alırsım benim sıralamaServet değil ŞerefBence devir ne ios ne android nede wp devir
Sailfish devri
Sen bilirsin o kelimeyi servet abi konusundan çaldım hani bi eleman nokia 5800 a android yüketçekti ya servet abisi askerden gelince yükleyecekmiş![]()

Ben ikinci aşamadayım şu anBence devir ne ios ne android nede wp devir
Sailfish devri
Sen bilirsin o kelimeyi servet abi konusundan çaldım hani bi eleman nokia 5800 a android yüketçekti ya servet abisi askerden gelince yükleyecekmişNeyse ben android den memnunum zaten bundan sonra ios a geçerim daha telefon alırsım benim sıralama
Android>ios>wp

Tablette ne dersin ios mu windows muServet değil Şeref
Devir bada devri
Ben ikinci aşamadayım şu an![]()

Vay dimek android de kullandınServet değil Şeref
Devir bada devri
Ben ikinci aşamadayım şu an![]()
Tablette kesinlikle ios ben yerinde olsam ipad alırdım yani ios cidden çok stabilTablette ne dersin ios mu windows mu![]()

Wp tableti kullanmadım hiç.Tablette ne dersin ios mu windows mu![]()
s3 ve s4 kullandım.Vay dimek android de kullandın
Tablette kesinlikle ios ben yerinde olsam ipad alırdım yani ios cidden çok stabil![]()
Windows rt tabllette ne kadar stabil olabilir kiWp tableti kullanmadım hiç.
Yorum yok.
Bence tabletler o kadar pişmedi
Taze yani dahaWp tableti kullanmadım hiç.
Yorum yok.
s3 ve s4 kullandım.
Belki en iyi tabletler wp li olacakWindows rt tabllette ne kadar stabil olabilir kiBence tabletler o kadar pişmedi
Taze yani daha
.gif)
Anam sen ne iş yapıyon ya ?Windows rt tabllette ne kadar stabil olabilir kiBence tabletler o kadar pişmedi
Taze yani daha
Abi bence tabletlerde kullanışlı olmaz tamam w8 se mesele lafım yok ama w7 bence olmaz tabletteBelki en iyi tabletler wp li olacak![]()
Öğrenciyim okuyom benAnam sen ne iş yapıyon ya ?
Niye beğenmedin mi android iTaze değil bayat![]()

w8 den bahsediyorum zatenAbi bence tabletlerde kullanışlı olmaz tamam w8 se mesele lafım yok ama w7 bence olmaz tablette
zaten bana kalırsa metro arayüzü tabletler için geliştirilmiş
Öğrenciyim okuyom ben