gerçekleri herkesin bilmesi gerek :) :D Tevbe tevbe
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: gerçekleri herkesin bilmesi gerek Genişletmek için tıkla ... Tevbe tevbe
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Kaçırdım ya hani fitesi bozuldu 180 yaptıydık falan Genişletmek için tıkla ... egzosuda delindiydi hani
Siycey' Alıntı: Kaçırdım ya hani fitesi bozuldu 180 yaptıydık falan Genişletmek için tıkla ... egzosuda delindiydi hani
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: egzosuda delindiydi hani Genişletmek için tıkla ... Deldim miydi hatırlamıyom
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Kaçırdım ya hani fitesi bozuldu 180 yaptıydık falan Genişletmek için tıkla ... Haberi var mı?
Siycey' Alıntı: Kaçırdım ya hani fitesi bozuldu 180 yaptıydık falan Genişletmek için tıkla ... Haberi var mı?
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap The Nightmare' Alıntı: bu muhabbet pek hayırlı bir yere varmayacak Genişletmek için tıkla ... Susun üleyn avatarım gızmaya başladı ona göre
The Nightmare' Alıntı: bu muhabbet pek hayırlı bir yere varmayacak Genişletmek için tıkla ... Susun üleyn avatarım gızmaya başladı ona göre
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Haberi var mı? Genişletmek için tıkla ... Çok kızdı baa sonra aldım gönlünü
kfahaa Üye Siycey' Alıntı: Deldim miydi hatırlamıyom Genişletmek için tıkla ... ya hani o taşlı yola girme dedim ben sana girdiydin ya orda delindi
Siycey' Alıntı: Deldim miydi hatırlamıyom Genişletmek için tıkla ... ya hani o taşlı yola girme dedim ben sana girdiydin ya orda delindi
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: bu muhabbet pek hayırlı bir yere varmayacak Genişletmek için tıkla ... işin içinde Johny var
The Nightmare' Alıntı: bu muhabbet pek hayırlı bir yere varmayacak Genişletmek için tıkla ... işin içinde Johny var
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Çok kızdı baa sonra aldım gönlünü Genişletmek için tıkla ... Torosu satmış
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: ya hani o taşlı yola girme dedim ben sana girdiydin ya orda delindi Genişletmek için tıkla ... Hı tekerine taş deymedi üleyn çaktırma aramızda onlar daha haberi yok muhammed abinin
kfahaa' Alıntı: ya hani o taşlı yola girme dedim ben sana girdiydin ya orda delindi Genişletmek için tıkla ... Hı tekerine taş deymedi üleyn çaktırma aramızda onlar daha haberi yok muhammed abinin