:mahcup: :bye: Hayırlı sabahlar abi :bye2:
TurboCall Üye Hayırlı sabahlar, gerçi ben bugün uyumucam ama uykum düzene girsin bari hadi ben kaçar haber yazmaya gidiyorum.
Hayırlı sabahlar, gerçi ben bugün uyumucam ama uykum düzene girsin bari hadi ben kaçar haber yazmaya gidiyorum.
İhtiyar007 Üye TurboCall' Alıntı: Hayırlı sabahlar, gerçi ben bugün uyumucam ama uykum düzene girsin bari hadi ben kaçar haber yazmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yaz bakalım
TurboCall' Alıntı: Hayırlı sabahlar, gerçi ben bugün uyumucam ama uykum düzene girsin bari hadi ben kaçar haber yazmaya gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... Yaz bakalım
TurboCall Üye İhtiyar007' Alıntı: Yaz bakalım Genişletmek için tıkla ... Maaşa çok var ya yaz yaz bitmiyor
İhtiyar007 Üye TurboCall' Alıntı: Maaşa çok var ya yaz yaz bitmiyor Genişletmek için tıkla ... Ne işle meşgulsün?
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi bakalım konuya son mesajı kim atacak. Genişletmek için tıkla ... Kilitlersin şimdi son mesaj olur.
OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi bakalım konuya son mesajı kim atacak. Genişletmek için tıkla ... Kilitlersin şimdi son mesaj olur.
TurboCall Üye İhtiyar007' Alıntı: Ne işle meşgulsün? Genişletmek için tıkla ... Teknoloji Editörü, 2 sitede OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi bakalım konuya son mesajı kim atacak. Genişletmek için tıkla ... Sen niye uyumuyon
İhtiyar007' Alıntı: Ne işle meşgulsün? Genişletmek için tıkla ... Teknoloji Editörü, 2 sitede OttomaN TigeR' Alıntı: Hadi bakalım konuya son mesajı kim atacak. Genişletmek için tıkla ... Sen niye uyumuyon
İhtiyar007 Üye TurboCall' Alıntı: Teknoloji Editörü, 2 sitede Sen niye uyumuyon Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım
TurboCall' Alıntı: Teknoloji Editörü, 2 sitede Sen niye uyumuyon Genişletmek için tıkla ... İyi bakalım
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Kilitlersin şimdi son mesaj olur. Genişletmek için tıkla ... hile yok.
TurboCall Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sen niye uyumuyon? Genişletmek için tıkla ... Ben haber yazıyorum çalışıyorum, hemde uykum düzene girsin diye
OttomaN TigeR' Alıntı: Sen niye uyumuyon? Genişletmek için tıkla ... Ben haber yazıyorum çalışıyorum, hemde uykum düzene girsin diye
OttomaN TigeR Üye TurboCall' Alıntı: Ben haber yazıyorum çalışıyorum, hemde uykum düzene girsin diye Genişletmek için tıkla ...
TurboCall' Alıntı: Ben haber yazıyorum çalışıyorum, hemde uykum düzene girsin diye Genişletmek için tıkla ...