Doğrusu nedir sayı doğrusumu :naughty:
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: sayı doğrusumu Genişletmek için tıkla ... Camdan atlayip geliyorum bekleyin
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: Camdan atlayip geliyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... her gun camdan atliyor ama olmuyor
The Nightmare' Alıntı: Camdan atlayip geliyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... her gun camdan atliyor ama olmuyor
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: Camdan atlayip geliyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... senin yaptığın gider ancak... benim hoşuma gider
The Nightmare' Alıntı: Camdan atlayip geliyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... senin yaptığın gider ancak... benim hoşuma gider
Enpatsu Shakugan Üye CaptainPrice.' Alıntı: her gun camdan atliyor ama olmuyor Genişletmek için tıkla ... La he he
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: sakiniz zaten Genişletmek için tıkla ... sakinsen sakine ol
CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: sakiniz zaten Genişletmek için tıkla ... sakinsen sakine ol
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: sakinsen sakine ol Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: kfahaa adın ne Genişletmek için tıkla ... furkan
kfahaa' Alıntı: sakinsen sakine ol Genişletmek için tıkla ... The Nightmare' Alıntı: kfahaa adın ne Genişletmek için tıkla ... furkan
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: kfahaa adın ne Genişletmek için tıkla ... yazıyor zaten görmedin mi ?
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: kaç yaşındasın furkan Genişletmek için tıkla ... ne oldu nüfusuna mı geçirecen
The Nightmare' Alıntı: kaç yaşındasın furkan Genişletmek için tıkla ... ne oldu nüfusuna mı geçirecen
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: yazıyor zaten görmedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Telefondan göremedim