Çayın BaşkentiRize![]()

Yeni zaten seninle o konulari konustugumuzda nerdeyse 1 ay oluyorSen gecen gün sevgilim yok falan demiyo muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa![]()

Yanlış hatırlıyorsundur.Sen gecen gün sevgilim yok falan demiyo muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa![]()

Cay ama cayin yuzune bakan yok findik ve kividen gidiolarÇayın Başkenti![]()

Her yeri çay yahuCay ama cayin yuzune bakan yok findik ve kividen gidiolar![]()
Fazla karıştırmaİstemsizce gülesim varda deşmiyem bunları neyse ben biraz başka işlere bakayım belki uğrarım![]()

Valla o aralar alismistim resmen yanliz olmaya sonra sans bu ya iste damlayla tanistim ve devamida geldiİstemsizce gülesim varda deşmiyem bunları neyse ben biraz başka işlere bakayım belki uğrarım![]()
Valla bol bol ev yapiyorlar amcamda tutturdu arsaya ev yapalim diyor ordakiHer yeri çay yahu
Fazla karıştırma
Hayırlı geceler.![]()

Onu bilmem ama iki ev bir sokak sayılıyor.Valla o aralar alismistim resmen yanliz olmaya sonra sans bu ya iste damlayla tanistim ve devamida geldi
Valla bol bol ev yapiyorlar amcamda tutturdu arsaya ev yapalim diyor ordaki![]()

Seneler once gittim rizeyeOnu bilmem ama iki ev bir sokak sayılıyor.![]()
hayal olarak bike hatirlamiomSen uyudun mu?Saat olmuş 3.30 gidin yatın arkadaş.![]()
Arada bir ziyaret etSeneler once gittim rizeyehayal olarak bike hatirlamiom

Navigasyonla gitsem bulamam o dereceSen uyudun mu?
Arada bir ziyaret et![]()
Yaaa farm demeyin ama
O kadar vahim yaniNavigasyonla gitsem bulamam o derece![]()

Biliosundur toprak kaymasi harita degismesi de cok oluyor oralardaO kadar vahim yani![]()
yani dogal olarak navigasyon bile sapar orda
Bu saate uykumu olurmus
Toprak kayması kötü beBiliosundur toprak kaymasi harita degismesi de cok oluyor oralardayani dogal olarak navigasyon bile sapar orda
Bu saate uykumu olurmus
![]()
Ben akşam uyudum 1-2 saatUyudum.![]()

Hayırlı gecelerHayırlı Geceler