Evet öyle :tebessüm: Geçen günden aklımda kalmış nereden katılıyorsun maxiye
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: Evet öyle Genişletmek için tıkla ... Geçen günden aklımda kalmış nereden katılıyorsun maxiye
İhtiyar007' Alıntı: Evet öyle Genişletmek için tıkla ... Geçen günden aklımda kalmış nereden katılıyorsun maxiye
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bir varmış bir yokmuş masal burada son bulmuş. Genişletmek için tıkla ... Gördüğüm en iyi masallardan biri
OttomaN TigeR' Alıntı: Bir varmış bir yokmuş masal burada son bulmuş. Genişletmek için tıkla ... Gördüğüm en iyi masallardan biri
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlısı olsun abi.. Sebep? (Özel değilse ) Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim, firmaya müdür lazımmış.
İhtiyar007' Alıntı: Hayırlısı olsun abi.. Sebep? (Özel değilse ) Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim, firmaya müdür lazımmış.
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Geçen günden aklımda kalmış nereden katılıyorsun maxiye Genişletmek için tıkla ... Ankaradan katılıyorum.Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..
greenmile' Alıntı: Geçen günden aklımda kalmış nereden katılıyorsun maxiye Genişletmek için tıkla ... Ankaradan katılıyorum.Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum..
OttomaN TigeR Üye The Nightmare' Alıntı: Dünyada 2 tür insan vardır.Biri konuşan tür diğeri ise yapan tür. Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: Dünyada 2 tür insan vardır.Biri konuşan tür diğeri ise yapan tür. Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim, firmaya müdür lazımmış. Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyiler
OttomaN TigeR' Alıntı: Eyvallah kardeşim, firmaya müdür lazımmış. Genişletmek için tıkla ... Hadi yine iyiler
Enpatsu Shakugan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... En beğendiğim film repliklerinden [Boondock]
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: En beğendiğim film repliklerinden [Boondock] Genişletmek için tıkla ... Türkçe mealini ver
The Nightmare' Alıntı: En beğendiğim film repliklerinden [Boondock] Genişletmek için tıkla ... Türkçe mealini ver
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: Ankaradan katılıyorum.Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Memnun olduk beyefendi
İhtiyar007' Alıntı: Ankaradan katılıyorum.Diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Memnun olduk beyefendi
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Memnun olduk beyefendi Genişletmek için tıkla ... Siz nereden katılıyordunuz yarışmaya?
greenmile' Alıntı: Memnun olduk beyefendi Genişletmek için tıkla ... Siz nereden katılıyordunuz yarışmaya?
Enpatsu Shakugan Üye Şeytanın yapmış olduğu en büyük hile, tüm dünyaya yaşamadığına inandırmaktır. ” (Verbal Kint)
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Siz nereden katılıyordunuz yarışmaya? Genişletmek için tıkla ... uzaydan