Ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın. :gun1:
hasaneness Üye İhtiyar007' Alıntı: Hayırlı geceler. Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hisbulduk moruk
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet ol
Enpatsu Shakugan Üye codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
marist Üye codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin. -qarapapaq-' Alıntı: Ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla ... Sende kendine iyi bak hayırlı geceler
codblackops2' Alıntı: Selamun aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hosgeldin. -qarapapaq-' Alıntı: Ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın. Genişletmek için tıkla ... Sende kendine iyi bak hayırlı geceler
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Allaha emanet ol Genişletmek için tıkla ... Sen de.
TheFenomen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: Allaha emanet ol Genişletmek için tıkla ... Sen de.
codblackops2 Üye -qarapapaq-' Alıntı: anaaa, aleykümselam. Nasılsın Ömer? Genişletmek için tıkla ... Ooo mert iyiyim sen nasılsın
-qarapapaq-' Alıntı: anaaa, aleykümselam. Nasılsın Ömer? Genişletmek için tıkla ... Ooo mert iyiyim sen nasılsın
marist Üye TheFenomen' Alıntı: ben de yavaştan kaçayım hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeşim. Allah rahatlık versin. somurtukk' Alıntı: Somada olanlar mahvetti beni ya Genişletmek için tıkla ... Kimi mahfetmedi ki ?
TheFenomen' Alıntı: ben de yavaştan kaçayım hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Sanada kardeşim. Allah rahatlık versin. somurtukk' Alıntı: Somada olanlar mahvetti beni ya Genişletmek için tıkla ... Kimi mahfetmedi ki ?
İhtiyar007 Üye TheFenomen' Alıntı: ben de yavaştan kaçayım hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet
TheFenomen' Alıntı: ben de yavaştan kaçayım hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet
marist Üye somurtukk' Alıntı: öyle ya.. Çok acı cokkk Genişletmek için tıkla ... Allah ailelerine sabır versin en büyük acıyı onlar yaşıyor
somurtukk' Alıntı: öyle ya.. Çok acı cokkk Genişletmek için tıkla ... Allah ailelerine sabır versin en büyük acıyı onlar yaşıyor
İhtiyar007 Üye somurtukk' Alıntı: Somada olanlar mahvetti beni ya Genişletmek için tıkla ... Herkesi etkiledi
İhtiyar007 Üye marist' Alıntı: Allah ailelerine sabır versin en büyük acıyı onlar yaşıyor Genişletmek için tıkla ... Amin...
marist' Alıntı: Allah ailelerine sabır versin en büyük acıyı onlar yaşıyor Genişletmek için tıkla ... Amin...