Hiç binmedimLider'i hiç düşünmeyin![]()

Herkes burdakimse yok mu

her seferde klima açık kaç kere bindim hala açık içerisi kutuplarNaptı size metro?
opera mini kurbanıHerkes burda![]()
İyi ettin binme zaten.Hiç binmedim![]()
Kamil Koç da son yıllarda iyi sanrm![]()

Ahahaİyi ettin binme zaten.
Adamın birini Bolu arabası diye Ankara arabasına bindirmişler.Bolunun içine girdik.Yol 2 saat uzadı.![]()
acelesi yoksa gezmiş olmuştur sorun yok :-DAcaba dinliyorlar mıSöylediğinde kapatmıyor mu?

O değil o hariç herkes gezmiş oldu.Ahahaacelesi yoksa gezmiş olmuştur sorun yok :-D

Tam tersi kamil koç son yıllarda en çok bozulan firmalardan birisi yani en son bindiğimde öyleydiHiç binmedim![]()
Kamil Koç da son yıllarda iyi sanrm![]()
Seni çocuk görmesinlerAcaba dinliyorlar mı![]()

bundan öncesinde kaç kere söylemiştim tamam tamam diyerek 17 saat yol gittim artık hiç uğraşamamSöylediğinde kapatmıyor mu?
ben biniyorum gayet iyiydiTam tersi kamil koç son yıllarda en çok bozulan firmalardan birisi yani en son bindiğimde öyleydi
Seni çocuk görmesinler![]()
Pamukkalese 8 yaşındaki kardeşime bile saygılı konuşuyorlar buda firmanın kalitesini belirler.Tam tersi kamil koç son yıllarda en çok bozulan firmalardan birisi yani en son bindiğimde öyleydi
Seni çocuk görmesinler![]()
bundan öncesinde kaç kere söylemiştim tamam tamam diyerek 17 saat yol gittim artık hiç uğraşamam

bundan öncesinde kaç kere söylemiştim tamam tamam diyerek 17 saat yol gittim artık hiç uğraşamam
Büyük firma zatenkamil koç da bayağı çoğaldı gibi 10 dk 4 otobüs geçti otogar dan

Kamilkoçla geçen arkadaşım geldi ancak bagajı kayboldu sonra uğraşıp durduk tabi diyorum ya o otobüsteki şöför muavin falan bazen keko olabiliyor firmaya da direk yüklenmemek gerekir.ben biniyorum gayet iyiydi
eve geri dönüşte sadece bir hakkım olduğunu düşünüyorum yanlışmiyimBütün firmaları dene o zaman
bilet bulabilirsem onla geleceğimBüyük firma zaten
Dönüşte pamukkaleye bin![]()

Nerden nereye gidiyorsun sen onu bileyim bieve geri dönüşte sadece bir hakkım olduğunu düşünüyorum yanlışmiyim![]()