net hızı malum :D Otobüste wifi yok mu? :hmmm
minoo Üye beytullah6767' Alıntı: klasik apple stabilliği bide market ücretsiz olsa Genişletmek için tıkla ... Market ücretsiz olsa derken? Iphone ile aynı market. Ben bi çok uygulamayı ücretsiz indiriyom
beytullah6767' Alıntı: klasik apple stabilliği bide market ücretsiz olsa Genişletmek için tıkla ... Market ücretsiz olsa derken? Iphone ile aynı market. Ben bi çok uygulamayı ücretsiz indiriyom
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Otobüste wifi yok mu? Genişletmek için tıkla ... bazarda ne arar la vayfay
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Otobüste wifi yok mu? Genişletmek için tıkla ... Yok dedi ya görmedin mi
_YldZEneS_ Üye İhtiyar007' Alıntı: Otobüste wifi yok mu? Genişletmek için tıkla ... wifi şarj düşmanı
beytullah6767 Üye minoo' Alıntı: Market ücretsiz olsa derken? Iphone ile aynı market. Ben bi çok uygulamayı ücretsiz indiriyom Genişletmek için tıkla ... androidden geçince uygulamaların paralı olması sorun oluyor tabi
minoo' Alıntı: Market ücretsiz olsa derken? Iphone ile aynı market. Ben bi çok uygulamayı ücretsiz indiriyom Genişletmek için tıkla ... androidden geçince uygulamaların paralı olması sorun oluyor tabi
UpOneTR Üye beytullah6767' Alıntı: bazarda ne arar la vayfay Genişletmek için tıkla ... Vayfay nela la ? Vayfi dir o iyi bak
beytullah6767' Alıntı: bazarda ne arar la vayfay Genişletmek için tıkla ... Vayfay nela la ? Vayfi dir o iyi bak
UpOneTR Üye minoo' Alıntı: Oy sizin sohbete doyum olmaz genşler. Ben gidiyorum. Beynelmilel'i izlicem. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ablacık :P
minoo' Alıntı: Oy sizin sohbete doyum olmaz genşler. Ben gidiyorum. Beynelmilel'i izlicem. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler ablacık :P
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Vayfay nela la ? Vayfi dir o iyi bak Genişletmek için tıkla ... öyle daha güzel
Sukut-u Hayal' Alıntı: Vayfay nela la ? Vayfi dir o iyi bak Genişletmek için tıkla ... öyle daha güzel
minoo Üye beytullah6767' Alıntı: androidden geçince uygulamaların paralı olması sorun oluyor tabi Genişletmek için tıkla ... A evet o doğru Ben zaten aynı markette olduğum için alışığım
beytullah6767' Alıntı: androidden geçince uygulamaların paralı olması sorun oluyor tabi Genişletmek için tıkla ... A evet o doğru Ben zaten aynı markette olduğum için alışığım
UpOneTR Üye _YldzEneS_' Alıntı: yok demedim ki sinirsiz netim var dedim Genişletmek için tıkla ... Çaktırmaaaaa
İhtiyar007 Üye _YldzEneS_' Alıntı: yok demedim ki sinirsiz netim var dedim Genişletmek için tıkla ... Sana demedim mesaj yerine ulaşmıştır.
_YldzEneS_' Alıntı: yok demedim ki sinirsiz netim var dedim Genişletmek için tıkla ... Sana demedim mesaj yerine ulaşmıştır.
İhtiyar007 Üye greenmile' Alıntı: Selamın aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hoş geldin
greenmile Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum keyifler nasıl? Sukut-u Hayal' Alıntı: Aleykum selamm Genişletmek için tıkla ... Seni görmemişim alıntı yapamadım kusura bakma
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum keyifler nasıl? Sukut-u Hayal' Alıntı: Aleykum selamm Genişletmek için tıkla ... Seni görmemişim alıntı yapamadım kusura bakma