Vodaofone hattımı kaybetsem Kimlik fotokopiyle gitsem beleşe aynısını çıkarırlar mı ? 16 tl
_YldZEneS_ Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Vodaofone hattımı kaybetsem Kimlik fotokopiyle gitsem beleşe aynısını çıkarırlar mı ? Genişletmek için tıkla ... 16 tl
Sukut-u Hayal' Alıntı: Vodaofone hattımı kaybetsem Kimlik fotokopiyle gitsem beleşe aynısını çıkarırlar mı ? Genişletmek için tıkla ... 16 tl
Invoke Üye minoo' Alıntı: Ipad 2 aldım demin. Ne diyonuz? Genişletmek için tıkla ... Almışsın artık, hayırlı olsundan başka ne denir?
minoo' Alıntı: Ipad 2 aldım demin. Ne diyonuz? Genişletmek için tıkla ... Almışsın artık, hayırlı olsundan başka ne denir?
UpOneTR Üye minoo' Alıntı: Bimcell nedir ya Genişletmek için tıkla ... Haftaya felanda PTTCell e geçicem
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Bimcell nedir ya Genişletmek için tıkla ... BİMCell, süpermarketler zinciri bim'in hayata geçirdiği sanal gsm hizmeti.
minoo' Alıntı: Bimcell nedir ya Genişletmek için tıkla ... BİMCell, süpermarketler zinciri bim'in hayata geçirdiği sanal gsm hizmeti.
minoo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Almışsın artık, hayırlı olsundan başka ne denir? Genişletmek için tıkla ... Yani iyi mi kötü mü bişey deyin anlamında
-qarapapaq-' Alıntı: Almışsın artık, hayırlı olsundan başka ne denir? Genişletmek için tıkla ... Yani iyi mi kötü mü bişey deyin anlamında
beytullah6767 Üye minoo' Alıntı: Ipad 2 aldım demin. Ne diyonuz? Genişletmek için tıkla ... minisi var bende
İhtiyar007 Üye minoo' Alıntı: Yani iyi mi kötü mü bişey deyin anlamında Genişletmek için tıkla ... İdare eder
UpOneTR Üye _YldzEneS_' Alıntı: kaptan coştu, bi viraj alıyo otobüs 2 teker Genişletmek için tıkla ... :-D adam otobüsle tekere kalkıyo vaaaaay be
_YldzEneS_' Alıntı: kaptan coştu, bi viraj alıyo otobüs 2 teker Genişletmek için tıkla ... :-D adam otobüsle tekere kalkıyo vaaaaay be
beytullah6767 Üye minoo' Alıntı: Memnun musun? Genişletmek için tıkla ... klasik apple stabilliği bide market ücretsiz olsa
minoo' Alıntı: Memnun musun? Genişletmek için tıkla ... klasik apple stabilliği bide market ücretsiz olsa