ei senden naber :D
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Naber millet? Genişletmek için tıkla ... dede bu dede muhabbetini cikaranin ben oldugumdan eminmisin
İhtiyar007' Alıntı: Naber millet? Genişletmek için tıkla ... dede bu dede muhabbetini cikaranin ben oldugumdan eminmisin
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: dede bu dede muhabbetini cikaranin ben oldugumdan eminmisin Genişletmek için tıkla ... öyle hatırlıyorum
zxdelemi' Alıntı: dede bu dede muhabbetini cikaranin ben oldugumdan eminmisin Genişletmek için tıkla ... öyle hatırlıyorum
kfahaa Üye Charles Bukowski' Alıntı: Tek birşey söyleyeyim.Kimliğini gizlemeyi seven biriyim. Genişletmek için tıkla ... Nabah
Charles Bukowski' Alıntı: Tek birşey söyleyeyim.Kimliğini gizlemeyi seven biriyim. Genişletmek için tıkla ... Nabah
İhtiyar007 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Tek birşey söyleyeyim.Kimliğini gizlemeyi seven biriyim. Genişletmek için tıkla ... Çarlıs diyelim o zaman sana
Charles Bukowski' Alıntı: Tek birşey söyleyeyim.Kimliğini gizlemeyi seven biriyim. Genişletmek için tıkla ... Çarlıs diyelim o zaman sana
İhtiyar007 Üye Charles Bukowski' Alıntı: Hangisini istersen de.Senin arzuna kalmış. Genişletmek için tıkla ... Başka hangi seçenekler var? -qarapapaq-' Alıntı: Ee nabıyonuz bakalım? Genişletmek için tıkla ... Takılıyoruz
Charles Bukowski' Alıntı: Hangisini istersen de.Senin arzuna kalmış. Genişletmek için tıkla ... Başka hangi seçenekler var? -qarapapaq-' Alıntı: Ee nabıyonuz bakalım? Genişletmek için tıkla ... Takılıyoruz
Charles Bukowski Üye Herkese iyi geceler. - " Zaman herşeyin ilacıysa, fazlası intihara girmez mi ? "
beytullah6767 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sa Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin uzun süredir konuşmuyoruz
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sa Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin uzun süredir konuşmuyoruz
UpOneTR Üye beytullah6767' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin uzun süredir konuşnuyoruz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk pek gece takılmıyorum ya
beytullah6767' Alıntı: Aleykümselam hoşgeldin uzun süredir konuşnuyoruz Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk pek gece takılmıyorum ya
İhtiyar007 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Hoşbulduk pek gece takılmıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin gündüzcü
Sukut-u Hayal' Alıntı: Hoşbulduk pek gece takılmıyorum ya Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin gündüzcü
Invoke Üye Charles Bukowski' Alıntı: Herkese iyi geceler. - " Zaman herşeyin ilacıysa, fazlası intihara girmez mi ? " Genişletmek için tıkla ... Girmez.
Charles Bukowski' Alıntı: Herkese iyi geceler. - " Zaman herşeyin ilacıysa, fazlası intihara girmez mi ? " Genişletmek için tıkla ... Girmez.
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin gündüzcü Genişletmek için tıkla ... Gece pek sarmıyo burası :P
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam hoş geldin gündüzcü Genişletmek için tıkla ... Gece pek sarmıyo burası :P