Niye dostum ? 3 saat uyumak kime yeter. :ah
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: 3 saat uyumak kime yeter. Genişletmek için tıkla ... Sen yat dostum bi 3 saat daha uyu Sonra öğleden sonra uyursun falan. İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Gadir emmide geldi
mürteza16' Alıntı: 3 saat uyumak kime yeter. Genişletmek için tıkla ... Sen yat dostum bi 3 saat daha uyu Sonra öğleden sonra uyursun falan. İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Gadir emmide geldi
mürteza16 Üye Siycey' Alıntı: Sen yat dostum bi 3 saat daha uyu Sonra öğleden sonra uyursun falan. Genişletmek için tıkla ... 10-15 dakika sonra uyuycam zaten.
Siycey' Alıntı: Sen yat dostum bi 3 saat daha uyu Sonra öğleden sonra uyursun falan. Genişletmek için tıkla ... 10-15 dakika sonra uyuycam zaten.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: 10-15 dakika sonra uyuycam zaten. Genişletmek için tıkla ... He yarışmaya mı geldin yoksa
mürteza16' Alıntı: 10-15 dakika sonra uyuycam zaten. Genişletmek için tıkla ... He yarışmaya mı geldin yoksa
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Mesaj toplamaya. Genişletmek için tıkla ... Çakalsınız olum siz ben hiç kasmıyorum kendimi yazdıgın mesaj önemli değil burda insanlık önemli.
mürteza16' Alıntı: Mesaj toplamaya. Genişletmek için tıkla ... Çakalsınız olum siz ben hiç kasmıyorum kendimi yazdıgın mesaj önemli değil burda insanlık önemli.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Gececilerde mesaj topluyorum la. Genişletmek için tıkla ... Topla topla çakal Yarbay olmuşun daha ne istiyonSon 1 dakika
mürteza16' Alıntı: Gececilerde mesaj topluyorum la. Genişletmek için tıkla ... Topla topla çakal Yarbay olmuşun daha ne istiyonSon 1 dakika
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap 1.880 mesaj da bırakıyorum hadi sende zıbar günün ortasında uyuya kalcan allah rahatlık versin.
TheNightMare. Üye somurtukk' Alıntı: selamlar. Selam veren herkese aleykumselam Genişletmek için tıkla ... sagol sanada eee nabunuuz
somurtukk' Alıntı: selamlar. Selam veren herkese aleykumselam Genişletmek için tıkla ... sagol sanada eee nabunuuz
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm gaptan pırasa Genişletmek için tıkla ... sagol dede sanada
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Nabüünüz nörüyonuz? Genişletmek için tıkla ... iyi valla sn npyn? dede.
somurtukk Üye İhtiyar007' Alıntı: Nabüünüz nörüyonuz? Genişletmek için tıkla ... Baş agrimi dindirecek ilaç ariyom sen napan?
İhtiyar007' Alıntı: Nabüünüz nörüyonuz? Genişletmek için tıkla ... Baş agrimi dindirecek ilaç ariyom sen napan?