Haydi hayırlı geceler. :bye2: hadi güle güle :)ben de yatıyorum herkeze iyi geceler
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: Haydi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... hadi güle güle ben de yatıyorum herkeze iyi geceler
İhtiyar007' Alıntı: Haydi hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... hadi güle güle ben de yatıyorum herkeze iyi geceler
The SLayeR Üye Siycey' Alıntı: Tekrar geldim gençler bakın s5 e benzemiş mi ? @beytullah6767 Genişletmek için tıkla ... Benzemis azda olsa
Siycey' Alıntı: Tekrar geldim gençler bakın s5 e benzemiş mi ? @beytullah6767 Genişletmek için tıkla ... Benzemis azda olsa
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap The SLayeR' Alıntı: Benzemis azda olsa Genişletmek için tıkla ... Galaksi ays la bu kadar oluyo
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Senden başka kimse yok demek Millet yatmaya gitti beni uyku tutmuyor işte telefonla ugraşıyom böyle
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Charles Bukowski' Alıntı: Merhaba hepinize. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hoş geldin.
The SLayeR Üye Siycey' Alıntı: Senden başka kimse yok demek Millet yatmaya gitti beni uyku tutmuyor işte telefonla ugraşıyom böyle Genişletmek için tıkla ... Yane androidde olmasa nyle urascaz
Siycey' Alıntı: Senden başka kimse yok demek Millet yatmaya gitti beni uyku tutmuyor işte telefonla ugraşıyom böyle Genişletmek için tıkla ... Yane androidde olmasa nyle urascaz
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Hadi iyi geceler ben film izlemeye gidiyorum sabaha doğru uğrar son mesajı atarım
The SLayeR Üye Siycey' Alıntı: Hadi iyi geceler ben film izlemeye gidiyorum sabaha doğru uğrar son mesajı atarım Genişletmek için tıkla ... Yat yat
Siycey' Alıntı: Hadi iyi geceler ben film izlemeye gidiyorum sabaha doğru uğrar son mesajı atarım Genişletmek için tıkla ... Yat yat
The SLayeR Üye Charles Bukowski' Alıntı: Evet hayat gerçekten zor.Eğer yaşamaya mecbursan çekilmez bi hal alıyor. Genişletmek için tıkla ... Mecburuz
Charles Bukowski' Alıntı: Evet hayat gerçekten zor.Eğer yaşamaya mecbursan çekilmez bi hal alıyor. Genişletmek için tıkla ... Mecburuz