Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
maxirabit
Üye
Eskiden oyleydi ki,bir mesaj yazardim ayni dakikasinda bile 5 mesaj yazilmis olurdu
greenmile
Üye
Dimi bazen kendi mesajımızı arardık
İşte buna öyle bir geçer zaman ki diyoruz..
maxirabit
Üye
Bir kere hic unutmam mesaji okuyup ardindan mesaj yazmistim daha o dakika 2 sayfa atmisti bir onceki mesaja cevap verecegiz diye konu iyice karisiyordu
greenmile
Üye
Aynen herşeyin eskisi güzel oluyor ya yani ben seviyorum gün geçtikçe herşey yapmacık geliyor
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Selamun aleyküm gececiler
maxirabit
Üye
Konuya her gelenin dedigi tek birsey vardi,kimin kime yazdigi belli degil derlerdi. Cunku cevap verilene kadar oncesinde fazlasiyla mesaj yazilmis olurdu
greenmile
Üye
Aleykum selam hoşgeldinArtık daha da kendi gelmez zaten eskidendi onlar
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Hoş bulduk nasıl gidiyor ? Benim iyi
greenmile
Üye
Bizim de iyi.
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Galiba telefonu brick yaptım 10dk oldu daha açılmadı
maxirabit
Üye
A.s.
Forum o halleri gorduysem, yine olur zamanlaTesekkurler
Andriod se sorun degil en kotu ihtimal box ile firm. Yuklenir
greenmile
Üye
Göremezsin bak mesela herkes 90lı yılların da özlemini kuruyor ama o günlerde gelmeyecek hayat bu eski muhabbetler olmaz daha önemlisi eski ekip olmaz.. Giden gidiyor anlayacağın
Göremezsin bak mesela herkes 90lı yılların da özlemini kuruyor ama o günlerde gelmeyecek hayat bu eski muhabbetler olmaz daha önemlisi eski ekip olmaz.. Giden gidiyor anlayacağın