benim ekranda gece siyah renkte belli olan leke gibi birsey var Akrep olmasın ;)
Burak Altun Üye beytullah6767' Alıntı: benim ekranda gece siyah renkte belli olan leke gibi birsey var Genişletmek için tıkla ... Akrep olmasın
beytullah6767' Alıntı: benim ekranda gece siyah renkte belli olan leke gibi birsey var Genişletmek için tıkla ... Akrep olmasın
beytullah6767 Üye kfahaa' Alıntı: temizlemeye mi gelelim Genişletmek için tıkla ... öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah
kfahaa' Alıntı: temizlemeye mi gelelim Genişletmek için tıkla ... öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah
Burak Altun Üye yusuf0111' Alıntı: Jatiliyorum ve Begenuye yumuldum Genişletmek için tıkla ... Bilmediğin bir şey olursa mesaj at. Elimden geldiğince yardımcı olayım sana.
yusuf0111' Alıntı: Jatiliyorum ve Begenuye yumuldum Genişletmek için tıkla ... Bilmediğin bir şey olursa mesaj at. Elimden geldiğince yardımcı olayım sana.
phasan Üye beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... Aldırma arkadasım bu herkese şaka yapar
beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... Aldırma arkadasım bu herkese şaka yapar
kfahaa Üye beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var
beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var
Burak Altun Üye beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... Ölü piksel mi acep
beytullah6767' Alıntı: öyle mi dedim AMOLED ekranlarda böyle bir sorun vardı belki bilen vardır gri renkte belli oluyor leke siyah Genişletmek için tıkla ... Ölü piksel mi acep
İhtiyar007 Üye yusuf0111' Alıntı: Y Yazmadigim dosya kalmadi 7 oyuna turce yama yaptım symbianli telefona android uygulaması yulkleneye calustim Genişletmek için tıkla ... Haa şu yaparım ederimciler
yusuf0111' Alıntı: Y Yazmadigim dosya kalmadi 7 oyuna turce yama yaptım symbianli telefona android uygulaması yulkleneye calustim Genişletmek için tıkla ... Haa şu yaparım ederimciler
kfahaa Üye phasan' Alıntı: Aldırma arkadasım bu herkese şaka yapar Genişletmek için tıkla ... şaka yapmak bizim işimiz
phasan' Alıntı: Aldırma arkadasım bu herkese şaka yapar Genişletmek için tıkla ... şaka yapmak bizim işimiz
Yusuf0111_Oğuzhan Üye kfahaa' Alıntı: arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var Genişletmek için tıkla ... Bendirek yeni ekran getiriyorum
kfahaa' Alıntı: arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var Genişletmek için tıkla ... Bendirek yeni ekran getiriyorum
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var Genişletmek için tıkla ... elbiseyle silsek
kfahaa' Alıntı: arkadaşlar herkes bez alıp gelsin temizlik var Genişletmek için tıkla ... elbiseyle silsek
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Haa şu yaparım ederimciler Genişletmek için tıkla ... dede internet yavaş galiba şimdi geldi
İhtiyar007' Alıntı: Haa şu yaparım ederimciler Genişletmek için tıkla ... dede internet yavaş galiba şimdi geldi
phasan Üye kfahaa' Alıntı: şaka yapmak bizim işimiz Genişletmek için tıkla ... Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra
kfahaa' Alıntı: şaka yapmak bizim işimiz Genişletmek için tıkla ... Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra
Yusuf0111_Oğuzhan Üye İhtiyar007' Alıntı: Haa şu yaparım ederimciler Genişletmek için tıkla ... He onlar ama hatirlatirim cogunu yaptim
İhtiyar007' Alıntı: Haa şu yaparım ederimciler Genişletmek için tıkla ... He onlar ama hatirlatirim cogunu yaptim
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: dede internet yavaş galiba şimdi geldi Genişletmek için tıkla ... Şimdi geldiğimden olmasın sakın
kfahaa' Alıntı: dede internet yavaş galiba şimdi geldi Genişletmek için tıkla ... Şimdi geldiğimden olmasın sakın
beytullah6767 Üye Burak Altun' Alıntı: Ölü piksel mi acep Genişletmek için tıkla ... o mavi oluyo bide bu yuvarlak
Yusuf0111_Oğuzhan Üye phasan' Alıntı: Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra Genişletmek için tıkla ... Dunyq rekoru kac kilo (saka degil)
phasan' Alıntı: Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra Genişletmek için tıkla ... Dunyq rekoru kac kilo (saka degil)
kfahaa Üye muhammed4949' Alıntı: elbiseyle silsek Genişletmek için tıkla ... benim konu var herkes beğensin İpucu - Dokunmatik Ekran Nasıl Temizlenmeli. - MaxiCep
muhammed4949' Alıntı: elbiseyle silsek Genişletmek için tıkla ... benim konu var herkes beğensin İpucu - Dokunmatik Ekran Nasıl Temizlenmeli. - MaxiCep
kfahaa Üye phasan' Alıntı: Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra Genişletmek için tıkla ... kaldıramazsa yardım ederiz beraber kaldırırız bak kaç kişiyiz
phasan' Alıntı: Fazla saka yapma kaldıramayan olur sonra Genişletmek için tıkla ... kaldıramazsa yardım ederiz beraber kaldırırız bak kaç kişiyiz