Burak tan özlü sözler :) Yok be ara verdim ;)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: tamam soru sordum sana zatrn yiğenlerin okula gitmicek demişsin ya öyle derken neyi kastettin diye ? Genişletmek için tıkla ... millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor
kfahaa' Alıntı: tamam soru sordum sana zatrn yiğenlerin okula gitmicek demişsin ya öyle derken neyi kastettin diye ? Genişletmek için tıkla ... millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor
Yusuf0111_Oğuzhan Üye kfahaa' Alıntı: @İhtiyar007 hadi dede aktif ol Genişletmek için tıkla ... Dede son nefesini verdi
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Yok be ara verdim Genişletmek için tıkla ... bu kadar beğeniyi ne ara yaptın herkes sayfalara dönsün birbirinin sözünü beğensin muhammed4949' Alıntı: millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor Genişletmek için tıkla ... daha iyi işte
Burak Altun' Alıntı: Yok be ara verdim Genişletmek için tıkla ... bu kadar beğeniyi ne ara yaptın herkes sayfalara dönsün birbirinin sözünü beğensin muhammed4949' Alıntı: millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor Genişletmek için tıkla ... daha iyi işte
Yusuf0111_Oğuzhan Üye muhammed4949' Alıntı: millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor Genişletmek için tıkla ... Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi full
muhammed4949' Alıntı: millet sınav yaparken yiğrnlrr evde yatıyor Genişletmek için tıkla ... Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi full
Yusuf0111_Oğuzhan Üye S phasan' Alıntı: Radyo kırdum - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun
kfahaa Üye yusuf0111' Alıntı: Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi fu ll Genişletmek için tıkla ... güzel
yusuf0111' Alıntı: Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi fu ll Genişletmek için tıkla ... güzel
Burak Altun Üye kfahaa' Alıntı: bu kadar beğeniyi ne ara yaptın herkes sayfalara dönsün birbirinin sözünü beğensin daha iyi işte Genişletmek için tıkla ... Ne kadar olmuş ki beğeni ?
kfahaa' Alıntı: bu kadar beğeniyi ne ara yaptın herkes sayfalara dönsün birbirinin sözünü beğensin daha iyi işte Genişletmek için tıkla ... Ne kadar olmuş ki beğeni ?
Yusuf0111_Oğuzhan Üye I kfahaa' Alıntı: güzel Genişletmek için tıkla ... İnsallah bu sefer daha iyi olur
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Ne kadar olmuş ki beğeni ? Genişletmek için tıkla ... beğeniye yumulun ben 4 sayfa beğendim sıra sizde
Burak Altun' Alıntı: Ne kadar olmuş ki beğeni ? Genişletmek için tıkla ... beğeniye yumulun ben 4 sayfa beğendim sıra sizde
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Burak Altun' Alıntı: Ne kadar olmuş ki beğeni ? Genişletmek için tıkla ... 100 olmuştur
phasan Üye kfahaa' Alıntı: pc adresini vermemissin Genişletmek için tıkla ... Onu pc olmadıgım ıcın veremedım
Burak Altun Üye yusuf0111' Alıntı: Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi fu ll Genişletmek için tıkla ... İngilizceyi daha da iyi yapabilirsin.
yusuf0111' Alıntı: Ilk sinavda 8 yanlış im var turkce2 mat1 ing5 gerisi fu ll Genişletmek için tıkla ... İngilizceyi daha da iyi yapabilirsin.
kfahaa Üye beytullah6767' Alıntı: benim ekranda gece siyah renkte belli olan leke gibi birsey var Genişletmek için tıkla ... temizlemeye mi gelelim
beytullah6767' Alıntı: benim ekranda gece siyah renkte belli olan leke gibi birsey var Genişletmek için tıkla ... temizlemeye mi gelelim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap phasan' Alıntı: Radyo kırdum - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Burak Altun' Alıntı: İngilizceyi daha da iyi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Jatiliyorum ve Begenuye yumuldum
Burak Altun' Alıntı: İngilizceyi daha da iyi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Jatiliyorum ve Begenuye yumuldum