Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
napıyon furkan yavaştan online oluyosun gene :)
Biz aynıyız sen ne yapıyorsun ? Aynen sınav haftasından sonraki hafta kimse okula gitmiyor ondan dolayı can sıkıntısına bakıyoruz ;)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

greenmile

greenmile

Üye
Uykusu olan çıksın forum kasıyo

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
ismail

ismail

Üye
Biz aynıyız sen ne yapıyorsun ? Aynen sınav haftasından sonraki hafta kimse okula gitmiyor ondan dolayı can sıkıntısına bakıyoruz ;)
vAllah bende maddiyat hariç iyiyim :D elimde para tutamıyorum ama kendimide zor durumda burakmıyorum :)

2 günde ne yaptığımı bilmeden 150 lira harcıyom sonra çulsuz :) bizde devam sorunu var sürkli ordayım

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
hayırlı geceler canlar...

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
vAllah bende maddiyat hariç iyiyim :D elimde para tutamıyorum ama kendimide zor durumda burakmıyorum :)

2 günde ne yaptığımı bilmeden 150 lira harcıyom sonra çulsuz :) bizde devam sorunu var sürkli ordayım
Aynen kardeşim aynı durumdayız. 150 lira param vardı. Bir ayakkabı buldum çok hoşuma gitti onu aldım. 80 lira gitti. 100 liradan artan 20 lira da bozuk olduğu için olsa gerek harcadığımı bile bilmiyorum öyle gitti. Kaldı 30 lira. Yani Victor Hugo benim şu halimi görse Sefilleri baştan yazardı herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve -Börteçine-
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ne habersiniz İsmail and Furkan...

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Aynen kardeşim aynı durumdayız. 150 lira param vardı. Bir ayakkabı buldum çok hoşuma gitti onu aldım. 80 lira gitti. 100 liradan artan 20 lira da bozuk olduğu için olsa gerek harcadığımı bile bilmiyorum öyle gitti. Kaldı 30 lira. Yani Victor Hugo benim şu halimi görse Sefilleri baştan yazardı herhalde.
parayı elde tutma diye ders varsa gidicem :D aylık gelirim yurt parası hariç 430 lira. bu 430 lira ulaşım+yemek+masraf+keyf :D ben buöyle güzel gelirle hiç sosyallik yapmamama rağmen üzerine 450 lira borç yapmıştım kredi kartına :D

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Edit akbile de 20 lira attım ;)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Burak Altun
ismail

ismail

Üye
Çok şükür ismail iyiyim hamdolsun, Babaannem rahatsızdı hastaneye getirdim şimdi, yoksa ben bu saatte horul horul...
e abi senin iş güç tabi.. allah acil şifa versin abi .. Geçmiş olsun çokça

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya bu opera mini sürümünde beğenmek diye bir çile arkadaş, beğen diyorum ayrı bir sayfa açıyor mesajı beğen diyor..
kendimi salak gibi hissediyorum, acaba yanlıv birşey mi beğeniyorumda ikinci defa uyarılıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Abi kusura bakmayın benim şarj göstergesi havale geçiriyor. İyi geceler kendinize iyi bakın.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altun ve -Börteçine-
Burak Altun

Burak Altun

Üye
ya bu opera mini sürümünde beğenmek diye bir çile arkadaş, beğen diyorum ayrı bir sayfa açıyor mesajı beğen diyor..
kendimi salak gibi hissediyorum, acaba yanlıv birşey mi beğeniyorumda ikinci defa uyarılıyorum :D
Aynen abi. Beğen butonuna bastıktan sonra "mesajı beğen" diye yeni bir sayfa geliyor. Dalga geçiyor gibi. Bende eski bir telefon vardı "mesajı sil" e basıyordum evet mi hayır mı diye geliyordu ona evet diyordum. Emin misiniz diye soruyordu. Yok ben zaten salağım telefonla dalga geçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
kafaya göre takılıyo abi boşver beğenme :D ben aklıma gelirse pcye geçince beğeniyom :D
Abi kusura bakmayın benim şarj göstergesi havale geçiriyor. İyi geceler kendinize iyi bakın.
Allah'a emanet furkan iyi bak kendine :) Selam söyle :)Bende çıktım bi arkadaşım hoşgeldin izleyem :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy ve Burak Altun

Üst Alt