Burak Altun
Üye
Biz aynıyız sen ne yapıyorsun ? Aynen sınav haftasından sonraki hafta kimse okula gitmiyor ondan dolayı can sıkıntısına bakıyoruznapıyon furkan yavaştan online oluyosun gene![]()
Biz aynıyız sen ne yapıyorsun ? Aynen sınav haftasından sonraki hafta kimse okula gitmiyor ondan dolayı can sıkıntısına bakıyoruznapıyon furkan yavaştan online oluyosun gene![]()
Uykusu olan zaten gider yatar niye burda dursun kiUykusu olan çıksın forum kasıyo
Evet eski tadı yok seni hatırlayamadım eskilerden
Aleykum selam.
bu saatte uyumayinca sabah Geç kalkiyorsunuz değişen bişey yok gidin zıbarın![]()

sen nick degistirdinmi
ooo daha yatacaksin 2 saat uykuyu bekleyeceksin uyuyacaksin sabah kalkacaksin oooo uzun is![]()
vAllah bende maddiyat hariç iyiyimBiz aynıyız sen ne yapıyorsun ? Aynen sınav haftasından sonraki hafta kimse okula gitmiyor ondan dolayı can sıkıntısına bakıyoruz![]()
elimde para tutamıyorum ama kendimide zor durumda burakmıyorum
bizde devam sorunu var sürkli ordayımAynen kardeşim aynı durumdayız. 150 lira param vardı. Bir ayakkabı buldum çok hoşuma gitti onu aldım. 80 lira gitti. 100 liradan artan 20 lira da bozuk olduğu için olsa gerek harcadığımı bile bilmiyorum öyle gitti. Kaldı 30 lira. Yani Victor Hugo benim şu halimi görse Sefilleri baştan yazardı herhalde.vAllah bende maddiyat hariç iyiyimelimde para tutamıyorum ama kendimide zor durumda burakmıyorum
![]()
2 günde ne yaptığımı bilmeden 150 lira harcıyom sonra çulsuzbizde devam sorunu var sürkli ordayım
parayı elde tutma diye ders varsa gidicemAynen kardeşim aynı durumdayız. 150 lira param vardı. Bir ayakkabı buldum çok hoşuma gitti onu aldım. 80 lira gitti. 100 liradan artan 20 lira da bozuk olduğu için olsa gerek harcadığımı bile bilmiyorum öyle gitti. Kaldı 30 lira. Yani Victor Hugo benim şu halimi görse Sefilleri baştan yazardı herhalde.
aylık gelirim yurt parası hariç 430 lira. bu 430 lira ulaşım+yemek+masraf+keyf
ben buöyle güzel gelirle hiç sosyallik yapmamama rağmen üzerine 450 lira borç yapmıştım kredi kartına 
Hoşgeldin abim özlettin sen nasılsınne habersiniz İsmail and Furkan...

Çok şükür ismail iyiyim hamdolsun, Babaannem rahatsızdı hastaneye getirdim şimdi, yoksa ben bu saatte horul horul...Hoşgeldin abim özlettin sen nasılsın![]()
Eyvallah abicim biz aynıyız. Önemli olan sensin. Umarım iyisindir abi özletiyorsun kendinine habersiniz İsmail and Furkan...
Geçmiş olsun abi. Bir şeyi yoktur inşallah.Çok şükür ismail iyiyim hamdolsun, Babaannem rahatsızdı hastaneye getirdim şimdi, yoksa ben bu saatte horul horul...
e abi senin iş güç tabi.. allah acil şifa versin abi .. Geçmiş olsun çokçaÇok şükür ismail iyiyim hamdolsun, Babaannem rahatsızdı hastaneye getirdim şimdi, yoksa ben bu saatte horul horul...
iyi geceler FurkanAbi kusura bakmayın benim şarj göstergesi havale geçiriyor. İyi geceler kendinize iyi bakın.

Aynen abi. Beğen butonuna bastıktan sonra "mesajı beğen" diye yeni bir sayfa geliyor. Dalga geçiyor gibi. Bende eski bir telefon vardı "mesajı sil" e basıyordum evet mi hayır mı diye geliyordu ona evet diyordum. Emin misiniz diye soruyordu. Yok ben zaten salağım telefonla dalga geçiyorum.ya bu opera mini sürümünde beğenmek diye bir çile arkadaş, beğen diyorum ayrı bir sayfa açıyor mesajı beğen diyor..
kendimi salak gibi hissediyorum, acaba yanlıv birşey mi beğeniyorumda ikinci defa uyarılıyorum![]()
kafaya göre takılıyo abi boşver beğenmeya bu opera mini sürümünde beğenmek diye bir çile arkadaş, beğen diyorum ayrı bir sayfa açıyor mesajı beğen diyor..
kendimi salak gibi hissediyorum, acaba yanlıv birşey mi beğeniyorumda ikinci defa uyarılıyorum![]()
ben aklıma gelirse pcye geçince beğeniyom
Allah'a emanet furkan iyi bak kendineAbi kusura bakmayın benim şarj göstergesi havale geçiriyor. İyi geceler kendinize iyi bakın.
Selam söyle
Bende çıktım bi arkadaşım hoşgeldin izleyem