Bizi kimse takmamış :D
UpOneTR Üye İhtiyar007' Alıntı: Allah iyilik versin. Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize Telefonuda değistirdim onunda mutluluğu var
İhtiyar007' Alıntı: Allah iyilik versin. Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize Telefonuda değistirdim onunda mutluluğu var
greenmile Üye senoltürk' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... Espiri yapmıştım ama sağolasın
İhtiyar007 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Amin cümlemize Telefonuda değistirdim onunda mutluluğu var Genişletmek için tıkla ... Ne aldın?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Amin cümlemize Telefonuda değistirdim onunda mutluluğu var Genişletmek için tıkla ... Ne aldın?
İhtiyar007 Üye senoltürk' Alıntı: İyidir Kadir sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyidir abi Sukut-u Hayal' Alıntı: Motorola Moto G Genişletmek için tıkla ... Hayırlı ola
senoltürk' Alıntı: İyidir Kadir sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyidir abi Sukut-u Hayal' Alıntı: Motorola Moto G Genişletmek için tıkla ... Hayırlı ola
UpOneTR Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı olsun İlyas Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: İyidir abi Hayırlı ola Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :-D
senoltürk' Alıntı: Hayırlı olsun İlyas Genişletmek için tıkla ... İhtiyar007' Alıntı: İyidir abi Hayırlı ola Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun :-D
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Motorola Moto G Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Ben varım ondandır Genişletmek için tıkla ...