İyilik abi, sen nasılsın? Daim olsun, ben de iyiyim çok şükür.
OttomaN TigeR Üye 0MG90' Alıntı: İyilik abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun, ben de iyiyim çok şükür.
0MG90' Alıntı: İyilik abi, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Daim olsun, ben de iyiyim çok şükür.
İhtiyar007 Üye CaptainPrice.' Alıntı: biraz geç kaldım ama hayırlı geceler herkeze Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
CaptainPrice.' Alıntı: biraz geç kaldım ama hayırlı geceler herkeze Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
TheNightMare. Üye nerede bu millet İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi walla ne olsun
İhtiyar007 Üye CaptainPrice.' Alıntı: nerede bu millet iyi walla ne olsun Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim.
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu gün nerede bu millet kimse yok mu
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: İyi geceler herkese ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Kimse yokmu ya Genişletmek için tıkla ... geçen hafta izledin mi The Walking Dead'ı
kfahaa Üye Neyse bende film izliyim sarmassa gelirim yine :-) CaptainPrice.' Alıntı: geçen hafta izledin mi The Walking Dead'ı Genişletmek için tıkla ... Ya diziymiş o bana film lazım :-)
Neyse bende film izliyim sarmassa gelirim yine :-) CaptainPrice.' Alıntı: geçen hafta izledin mi The Walking Dead'ı Genişletmek için tıkla ... Ya diziymiş o bana film lazım :-)
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Neyse bende film izliyim sarmassa gelirim yine :-) Ya diziymiş o bana film lazım :-) Genişletmek için tıkla ... Tepenin Gözlerini izle
kfahaa' Alıntı: Neyse bende film izliyim sarmassa gelirim yine :-) Ya diziymiş o bana film lazım :-) Genişletmek için tıkla ... Tepenin Gözlerini izle