Nasılsın Kadir
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
İhtiyar007 Üye .NeXuS.' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. senoltürk' Alıntı: Nasılsın Kadir Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi siz nasılsınız?
.NeXuS.' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. senoltürk' Alıntı: Nasılsın Kadir Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi siz nasılsınız?
İhtiyar007 Üye senoltürk' Alıntı: Bende iyiyim çok şükür bi bakım dedim işler nasıl Genişletmek için tıkla ... O da iyi Sizin nasıl?Haydi hayırlı geceler.
senoltürk' Alıntı: Bende iyiyim çok şükür bi bakım dedim işler nasıl Genişletmek için tıkla ... O da iyi Sizin nasıl?Haydi hayırlı geceler.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Uyusam mı yarın okul var Genişletmek için tıkla ... Ben az daha takılıp yatcam
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap teknolojibaronu' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
OttomaN TigeR Üye OFFCENT' Alıntı: SELAM Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. Konuya kural gereği başlıkta belirtildiği üzere ilgili saatlerde mesaj yazabilirsiniz.
OFFCENT' Alıntı: SELAM Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam. Konuya kural gereği başlıkta belirtildiği üzere ilgili saatlerde mesaj yazabilirsiniz.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada beytullah
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: biraz erken açtık ama olsun Genişletmek için tıkla ... Çaktırma