Valla orda adminler haklı konu kirliliği olmuş tek bir yerde toplanalıydinbencedeama benim konu açmam sorun açıyor ?
yaa dede bir şakayada gülücük koyup geç yaa nezaman şaka yapsam böyle yapıyorsunEmir kipini bilenler TDK'da çalışıyormuş bunu da yeni öğrendim.

Sen nasılsınNe alaka?
Sağol ben de iyiyim sorduğun için teşekkür ederim.![]()

bunu sadece ben yapmıyorum moderatörde yapıyorValla orda adminler haklı konu kirliliği olmuş tek bir yerde toplanalıydin
Senin şakalar çok kaliteli bünye kakdırmıyor.yaa dede bir şakayada gülücük koyup geç yaa nezaman şaka yapsam böyle yapıyorsun![]()
Senin şakalar çok kaliteli bünye kaldırmıyor.yaa dede bir şakayada gülücük koyup geç yaa nezaman şaka yapsam böyle yapıyorsun![]()

+962 telefon kodu hangi ülkeye ait, nerenin kodu? - MaxiCep@Dogus Pertez abi reistir yapabilir ama herkesin eşit olması gerektiğini düşünüyorumbunu sadece ben yapmıyorum moderatörde yapıyor
Çok şükür kardeşim.Sen nasılsın![]()

olabilirSenin şakalar çok kaliteli bünye kakdırmıyor.
Senin şakalar çok kaliteli bünye kaldırmıyor.![]()

Şikayetin varsa bildirirsin uygun görülürse silinir yoksa cevabı verilir sistem bu kadar basit...+962 telefon kodu hangi ülkeye ait, nerenin kodu? - MaxiCep@Dogus Pertez abi reistir yapabilir ama herkesin eşit olması gerektiğini düşünüyorum
Doğuş abiye birşey demiyorum ama eşitlik nerde ?işte onlar yönetici onlar yapar biz yapamayız![]()
O sitenin editörü arkadaşım. Ayrıca o konularında bilgi paylaşıyor, sen ise link.bunu sadece ben yapmıyorum moderatörde yapıyor
uzatma artık.Alakası yok.işte onlar yönetici onlar yapar biz yapamayız![]()

Valla açık konuşayım pek iyi sayılmaz bölüm dersleri çok zor geçen dönem cook kolaydı teşekkür bile aldım bu dönem çok zor ise matematik girince olmadıÇok şükür kardeşim.
Okul nasıl gidiyor?
Bana yapma o şakaları sonra gece uyuyamıyorum.olabilir![]()

Doğuş abiyle bir sorunum yok şikayetimde ona yok ama konumun silinmesinden şikayetim varŞikayetin varsa bildirirsin uygun görülürse silinir yoksa cevabı verilir sistem bu kadar basit...
benim ki link mi ? konu balığım tüm bilgileri içeriyor diye düşünüyorumO sitenin editörü arkadaşım. Ayrıca o konularında bilgi paylaşıyor, sen ise link.uzatma artık.
Senin konunda yararlı bilgi mi vardı yoksa yararlı bilgiye ulaşmak için link mi vardı?Doğuş abiyle bir sorunum yok şikayetimde ona yok ama konumun silinmesinden şikayetim var![]()

yeni konu açıcam buna kimsenin itirazı olamayacakAlakası yok.![]()