Selamun Aleyküm
İhtiyar007 Üye Siycey' Alıntı: Selamın Aleyküm. Kimler var bu gün ? Genişletmek için tıkla ... Hazzitadinda' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Nasılsınız?
Siycey' Alıntı: Selamın Aleyküm. Kimler var bu gün ? Genişletmek için tıkla ... Hazzitadinda' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Nasılsınız?
tcfb Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür işlerimiz yolunda
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... nörüyon Hazzitadinda' Alıntı: hocam hosgelmisen Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... nörüyon Hazzitadinda' Alıntı: hocam hosgelmisen Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: hocam beni tanirmisin Genişletmek için tıkla ... : bana soru soruyordun daha önce hiç görmedim
Hazzitadinda' Alıntı: hocam beni tanirmisin Genişletmek için tıkla ... : bana soru soruyordun daha önce hiç görmedim
tcfb Üye Hazzitadinda' Alıntı: hocam beni tanirmisin Genişletmek için tıkla ... Seni tanımayan yok galiba kardeş kasma
Hazzitadinda' Alıntı: hocam beni tanirmisin Genişletmek için tıkla ... Seni tanımayan yok galiba kardeş kasma
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Aynı sen? Genişletmek için tıkla ... aynı bea zxdelemi' Alıntı: hayırlı geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... bayat çay bekliyoz beleş olsun ama
İhtiyar007' Alıntı: Aynı sen? Genişletmek için tıkla ... aynı bea zxdelemi' Alıntı: hayırlı geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... bayat çay bekliyoz beleş olsun ama
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: hayırlı geceler gececiler Genişletmek için tıkla ... Beleş kahvemi isterim
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Aynı sen? Genişletmek için tıkla ... dedeeeee nasılsın İhtiyar007' Alıntı: Beleş kahvemi isterim Genişletmek için tıkla ... al dede
İhtiyar007' Alıntı: Aynı sen? Genişletmek için tıkla ... dedeeeee nasılsın İhtiyar007' Alıntı: Beleş kahvemi isterim Genişletmek için tıkla ... al dede
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: aynı bea bayat çay bekliyoz beleş olsun ama Genişletmek için tıkla ... Ne bayatı çok güzel.
muhammed4949' Alıntı: aynı bea bayat çay bekliyoz beleş olsun ama Genişletmek için tıkla ... Ne bayatı çok güzel.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap zxdelemi' Alıntı: dedeeeee nasılsın Genişletmek için tıkla ... beleş çay bekliyom