sopa: Hengâme çıkartma :no:
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap soru var dı galiba kusura bakmayın bakamadım buyrun sorularınızı bekliyorum
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: sen wipe tel icindir Genişletmek için tıkla ... Biliyorum. Mesajım bulunsun diye yazdım.
Hazzitadinda' Alıntı: sen wipe tel icindir Genişletmek için tıkla ... Biliyorum. Mesajım bulunsun diye yazdım.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Biliyorum. Mesajım bulunsun diye yazdım. Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: hocam icimde bi durgunluk var napsam olmuyor duzelmiyor atapte olamiyorum napmaliyim ? Genişletmek için tıkla ... Kuranı Kerim oku abdest al Allah Teala dua et sabır eyle namazı bırakma fakirlere yardım et İnşAllah Allah sizin yardımcınız olur
Hazzitadinda' Alıntı: hocam icimde bi durgunluk var napsam olmuyor duzelmiyor atapte olamiyorum napmaliyim ? Genişletmek için tıkla ... Kuranı Kerim oku abdest al Allah Teala dua et sabır eyle namazı bırakma fakirlere yardım et İnşAllah Allah sizin yardımcınız olur