o kadar oluyor he adam :allalla:
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: o kadar oluyor he adam Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Bir de yazın 20-30 kişi birlikte muhabbet ederiz. Genişletmek için tıkla ... o daha iyi
mürteza16' Alıntı: Bir de yazın 20-30 kişi birlikte muhabbet ederiz. Genişletmek için tıkla ... o daha iyi
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Bir de yazın 20-30 kişi birlikte muhabbet ederiz. Genişletmek için tıkla ... Muhabbet mi?
mürteza16' Alıntı: Bir de yazın 20-30 kişi birlikte muhabbet ederiz. Genişletmek için tıkla ... Muhabbet mi?
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap muhammed4949' Alıntı: tekrardan merhaba Genişletmek için tıkla ... hoşgelmişen beleş çay yok mu
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Uyuyamadın mı? Genişletmek için tıkla ... uyutmadınız
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: himm hocam soruyu sorsammi sormasammi kararsizim Genişletmek için tıkla ... Sor
Hazzitadinda' Alıntı: himm hocam soruyu sorsammi sormasammi kararsizim Genişletmek için tıkla ... Sor
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: sen hocamisin ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Bana sor demedim. Hocaya sor dedim.
Hazzitadinda' Alıntı: sen hocamisin ? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Bana sor demedim. Hocaya sor dedim.