o.Oo bişey mi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:
kim bilebilir o.Orestart seçeneği yok la bu oyunun![]()
inşallah olmassa istedigim bolum seneye ucunda ölüm yokya dıyorum ama bilmiyorum
kim bilebilir o.O
oyun pro vs mı tasıyosuno bişey mi ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:
kanıt?Hayırlısı, Anıl.
Ben bilebilirim.
oha 21 saatmı
ölmekden korkmak saçmalık hele![]()
zaten ölücen ya bu gün ya yarın

kalp attım ritmi gibi mübarek
kanıt?
çayını yine bayat getirmişin![]()

need for speed de bende çok yaşadım en son can sıkntısından bi virajda direksiyonu kilitleyim duvara çakılmıßtımama güzel oluyor yav tam gidiyorsun ibrenin sonunu görmüşsün o motorun homurtusu o ses o yolun akışı o gidişat o rüzgar o 4 silindir 1300 motor o benzin kokusu o direksiyon üstündeki eller o vites atışında çıkan ses arabanın iteklemesi o anki mutluluk hiç birşeye değişmem![]()

çayada mıama güzel oluyor yav tam gidiyorsun ibrenin sonunu görmüşsün o motorun homurtusu o ses o yolun akışı o gidişat o rüzgar o 4 silindir 1300 motor o benzin kokusu o direksiyon üstündeki eller o vites atışında çıkan ses arabanın iteklemesi o anki mutluluk hiç birşeye değişmem![]()

aynennkalp attım ritmi gibi mübarek
:Pal sana çaysen benim çaylara taktın ha
fıstık gibi bayat veriyoruz onuda sevmiyorsun![]()

ya şimdi ortalama derken 400 500 isteyen yok mata taktım kafayıAma bırakma la. Zaten LYS önemli olan. @AnıL-D YGS de ortalama bir şey yapsan LYSde düzeltebilirsin.
yok batarya kötü gidiyordu cwm den wipe cache felan yaptım böyle olduoyun pro vs mı tasıyosun
hacı sen hangi bolume gidiyodunAma bırakma la. Zaten LYS önemli olan. @AnıL-D YGS de ortalama bir şey yapsan LYSde düzeltebilirsin.
Yat uyu, gündüz de biraz ders çalış. Deneme çöz.
hacı sen hangi bolume gidiyodun