Eyvallah, sağ ol. Sen nasılsın? :D bende iyiyim sarj bitmeyeydi iyidi ya
Anil-D Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağ ol. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sarj bitmeyeydi iyidi ya
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, sağ ol. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sarj bitmeyeydi iyidi ya
Invoke Üye beytullah6767' Alıntı: ingilizce açılımı ne ? Genişletmek için tıkla ... Düzenledim la mesajı herkes alıntıladı düzenlemeden önceki hali. Alternating current.
beytullah6767' Alıntı: ingilizce açılımı ne ? Genişletmek için tıkla ... Düzenledim la mesajı herkes alıntıladı düzenlemeden önceki hali. Alternating current.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Tüm sülale şeyh mi? Genişletmek için tıkla ... evet
Invoke Üye AC akımın şiddeti ve yönü zamana göre değişiklik gösterir. DC Akımda ise akım şiddeti sabittir.
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: ingilizce açılımı ne ? Genişletmek için tıkla ... olum ekrana basıp atsana bi tane merak ettim
beytullah6767' Alıntı: ingilizce açılımı ne ? Genişletmek için tıkla ... olum ekrana basıp atsana bi tane merak ettim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: AC akımın şiddeti ve yönü zamana göre değişiklik gösterir. DC Akımda ise akım şiddeti sabittir. Genişletmek için tıkla ... nssıııl
-qarapapaq-' Alıntı: AC akımın şiddeti ve yönü zamana göre değişiklik gösterir. DC Akımda ise akım şiddeti sabittir. Genişletmek için tıkla ... nssıııl
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sanırım bunu merak ediyorsun Genişletmek için tıkla ... nono ekran zaman aşımını
beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sanırım bunu merak ediyorsun Genişletmek için tıkla ... nono ekran zaman aşımını
Anil-D Üye zxdelemi' Alıntı: Selamın aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hos geldin nasılsın
zxdelemi' Alıntı: Selamın aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hos geldin nasılsın
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla ... şeyh demek Hz Abbasın soyundan demek o yüzden bir de tarikat şeyhleri var onlar da Hz Abbasın soyunda
-qarapapaq-' Alıntı: Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla ... şeyh demek Hz Abbasın soyundan demek o yüzden bir de tarikat şeyhleri var onlar da Hz Abbasın soyunda
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap zxdelemi' Alıntı: Selamın aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam çay getirdin mi
Invoke Üye muhammed4949' Alıntı: şeyh demek Hz Abbasın soyundan demek o yüzden bir de tarikat şeyhleri var onlar da Hz Abbasın soyunda Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açar mısın?
muhammed4949' Alıntı: şeyh demek Hz Abbasın soyundan demek o yüzden bir de tarikat şeyhleri var onlar da Hz Abbasın soyunda Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açar mısın?
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: 15 sn Genişletmek için tıkla ... yani ekran 15 sneyedirm acık sen suan telden yazmıyonmu
beytullah6767' Alıntı: 15 sn Genişletmek için tıkla ... yani ekran 15 sneyedirm acık sen suan telden yazmıyonmu
by-pegasus Üye AnıL-D' Alıntı: aleykum selam hos geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim siz nasılsınız bizim beleşci dede nerede
AnıL-D' Alıntı: aleykum selam hos geldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim siz nasılsınız bizim beleşci dede nerede
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla ... yani Hz Abbasın doyundan olanlar şeyh oluyor başka anlamları da var da şimdi açıklasam mı diye düşünüyorum zxdelemi' Alıntı: iyiyim siz nasılsınız bizim beleşci dede nerede Genişletmek için tıkla ... ihtiyar bugün yatıyor
-qarapapaq-' Alıntı: Biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla ... yani Hz Abbasın doyundan olanlar şeyh oluyor başka anlamları da var da şimdi açıklasam mı diye düşünüyorum zxdelemi' Alıntı: iyiyim siz nasılsınız bizim beleşci dede nerede Genişletmek için tıkla ... ihtiyar bugün yatıyor
by-pegasus Üye muhammed4949' Alıntı: Aleyküm Selam çay getirdin mi Genişletmek için tıkla ... çaylarrrrrrr