ben varım :) Aleyküm Selam sarj butiyor ya GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: ben varım Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... sarj butiyor ya GT-I9500 cihazımdan gönderildi
muhammed4949' Alıntı: ben varım Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... sarj butiyor ya GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: sarj butiyor ya GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... üşengeçlik yapma şarja tak
AnıL-D' Alıntı: sarj butiyor ya GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... üşengeçlik yapma şarja tak
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: üşengeçlik yapma şarja tak Genişletmek için tıkla ... benmi GT-I9500 cihazımdan gönderildi
muhammed4949' Alıntı: üşengeçlik yapma şarja tak Genişletmek için tıkla ... benmi GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Dede' Alıntı: Ay em e hiyır Lg G Pro 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi
Dede' Alıntı: Ay em e hiyır Lg G Pro 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... nasılsın abi
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküm beyler. Genişletmek için tıkla ... o yakup naber GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküm beyler. Genişletmek için tıkla ... o yakup naber GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: benmi GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet aleyküm selam
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: evet aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... hic takasim yokk GT-I9500 cihazımdan gönderildi
muhammed4949' Alıntı: evet aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... hic takasim yokk GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: o yakup naber GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyw. İyidir hocam seni sormalı? :-)
AnıL-D' Alıntı: o yakup naber GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Eyw. İyidir hocam seni sormalı? :-)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap AnıL-D' Alıntı: hic takasim yokk GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... niye ya
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Eyw. İyidir hocam seni sormalı? :-) Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim hamdolsun ne var ne yok GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Eyw. İyidir hocam seni sormalı? :-) Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim hamdolsun ne var ne yok GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Anil-D Üye ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin iyi geceler GT-I9500 cihazımdan gönderildi
ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... hosgeldin iyi geceler GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam sana da iyi geceler
ANIL' Alıntı: Selam, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam sana da iyi geceler
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: bende iyiyim hamdolsun ne var ne yok GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şükür dayı aynı iş güç :-) keyifler yerinde Form hareketli can sıkıntısı denilebilir :-)
AnıL-D' Alıntı: bende iyiyim hamdolsun ne var ne yok GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şükür dayı aynı iş güç :-) keyifler yerinde Form hareketli can sıkıntısı denilebilir :-)
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: Şükür dayı aynı iş güç :-) keyifler yerinde Form hareketli can sıkıntısı denilebilir :-) Genişletmek için tıkla ... yakup yas kac acaba GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: Şükür dayı aynı iş güç :-) keyifler yerinde Form hareketli can sıkıntısı denilebilir :-) Genişletmek için tıkla ... yakup yas kac acaba GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03 Üye AnıL-D' Alıntı: yakup yas kac acaba GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... 21e bir ay var şaka gibi :-) Nisan'a ne kalmış harbi :-P senin kaç kardo?
AnıL-D' Alıntı: yakup yas kac acaba GT-I9500 cihazımdan gönderildi Genişletmek için tıkla ... 21e bir ay var şaka gibi :-) Nisan'a ne kalmış harbi :-P senin kaç kardo?
Anil-D Üye yakupb03' Alıntı: 21e bir ay var şaka gibi :-) Nisan'a ne kalmış harbi :-P senin kaç kardo? Genişletmek için tıkla ... 19 ben memnun oldum önceden taniyodumda gerci GT-I9500 cihazımdan gönderildi
yakupb03' Alıntı: 21e bir ay var şaka gibi :-) Nisan'a ne kalmış harbi :-P senin kaç kardo? Genişletmek için tıkla ... 19 ben memnun oldum önceden taniyodumda gerci GT-I9500 cihazımdan gönderildi