by iyi geceler
ahmetkartal Üye BrainHacker' Alıntı: İyide bende son sürüm zaten yüklü diyor Genişletmek için tıkla ... orjinal takıntın yoksa cyanogenmod yükle
BrainHacker' Alıntı: İyide bende son sürüm zaten yüklü diyor Genişletmek için tıkla ... orjinal takıntın yoksa cyanogenmod yükle
ahmetkartal Üye BrainHacker' Alıntı: O ne anlatırmısın ? Genişletmek için tıkla ... telefonunun modeli ne
ahmetkartal Üye BrainHacker' Alıntı: Gt-i9506 Genişletmek için tıkla ... cyanogenmod rom dur benim telefon s3 cyanogenmod kullanıyorum 4.4 yüklü orjinale göre daha hızlı
BrainHacker' Alıntı: Gt-i9506 Genişletmek için tıkla ... cyanogenmod rom dur benim telefon s3 cyanogenmod kullanıyorum 4.4 yüklü orjinale göre daha hızlı
ahmetkartal Üye BrainHacker' Alıntı: Hmm. Bnm tel canavar gibi gerek yok tşk Genişletmek için tıkla ... s3 de fazla zorlayınca biraz kasma oluyordu s4 olsun okadar
BrainHacker' Alıntı: Hmm. Bnm tel canavar gibi gerek yok tşk Genişletmek için tıkla ... s3 de fazla zorlayınca biraz kasma oluyordu s4 olsun okadar