Günah günah :hmmm
0MG90 Üye Nextman' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ... Eyvah
Nextman' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ... Eyvah
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz. Genişletmek için tıkla ... Evet, patentli o.
OttomaN TigeR' Alıntı: Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz. Genişletmek için tıkla ... Evet, patentli o.
OttomaN TigeR Üye muhammed4949' Alıntı: tayinim çıkıyo gidiyom buralardan Genişletmek için tıkla ... nereye ya imam?
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz. Genişletmek için tıkla ... Belgeleri göster bakalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz. Genişletmek için tıkla ... Belgeleri göster bakalım
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ...
Nextman' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
_YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam hoşgeldin
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: nereye ya imam? Genişletmek için tıkla ... Bitlis'e abi Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... hayırlı günler
OttomaN TigeR' Alıntı: nereye ya imam? Genişletmek için tıkla ... Bitlis'e abi Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... hayırlı günler
beytullah6767 Üye Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Tamam abi sanada hayırlı geceler
Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Tamam abi sanada hayırlı geceler
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... Eyw hoşbulduk . :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam. Genişletmek için tıkla ... beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam hosgeldin Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... Eyw hoşbulduk . :-)
mürteza16 Üye Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Sait abi.
Nextman' Alıntı: Tüm kardeşlerim hayırlı geceler tatlı sohbetler buralardayım ona göre Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler Sait abi.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Seni sormalı? Biz de gidiyoz. ------ @İsmail sen de buralarda mısın ? Hooo Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende kardeşim sağol, bu gece müdavimler arasına katılayım istedim.
-qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Seni sormalı? Biz de gidiyoz. ------ @İsmail sen de buralarda mısın ? Hooo Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende kardeşim sağol, bu gece müdavimler arasına katılayım istedim.