Sende iyisin ya abi @Nextman
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın, geçenlerde bizi görmedin çok üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Şükür bu günümüze. Abi sabah fark ettim ben de cidden o ara kafamda kaç tilki dolaşıyordu yoksa selamsız geçmem ben olur mu ya
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın, geçenlerde bizi görmedin çok üzüldüm. Genişletmek için tıkla ... Şükür bu günümüze. Abi sabah fark ettim ben de cidden o ara kafamda kaç tilki dolaşıyordu yoksa selamsız geçmem ben olur mu ya
beytullah6767 Üye Tatil gecesi gececilerde olmak kadar zevk aldığım birşey yok bide cuma gecesi olursa
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. =) eyilik, senden? Genişletmek için tıkla ... okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. =) eyilik, senden? Genişletmek için tıkla ... okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra
beytullah6767 Üye teknolojik3' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz
teknolojik3' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz
Nextman Emekli Yönetici Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem
mürteza16 Üye teknolojik3' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Nasılsın? Perde arkasından bizi izleme.
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: tayinim çıkıyo gidiyom buralardan Genişletmek için tıkla ... Nereye
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. =) eyilik, senden? Genişletmek için tıkla ... okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. =) eyilik, senden? Genişletmek için tıkla ... okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Şükür bu günümüze. Abi sabah fark ettim ben de cidden o ara kafamda kaç tilki dolaşıyordu yoksa selamsız geçmem ben olur mu ya Genişletmek için tıkla ... fark ettim zaten kardeşim, öylesine laf olsun diye söyledim
TheFenomen' Alıntı: Şükür bu günümüze. Abi sabah fark ettim ben de cidden o ara kafamda kaç tilki dolaşıyordu yoksa selamsız geçmem ben olur mu ya Genişletmek için tıkla ... fark ettim zaten kardeşim, öylesine laf olsun diye söyledim
beytullah6767 Üye mürteza16' Alıntı: Nasılsın? Perde arkasından bizi izleme. Genişletmek için tıkla ... Günah günah
mürteza16 Üye Nextman' Alıntı: Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ... Bittik biz.
Nextman' Alıntı: Bundan sonra kurallara uymayan olursa yeğenime havale edicem Genişletmek için tıkla ... Bittik biz.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sen nasılsın, ne var ne yok Mert? Genişletmek için tıkla ... Şükür, abi. Seni sormalı? TheFenomen' Alıntı: okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra Genişletmek için tıkla ... Biz de gidiyoz. ------ @İsmail sen de buralarda mısın ? Hooo
OttomaN TigeR' Alıntı: Sen nasılsın, ne var ne yok Mert? Genişletmek için tıkla ... Şükür, abi. Seni sormalı? TheFenomen' Alıntı: okula gitmek hem de 1 ay kadar süre sonra Genişletmek için tıkla ... Biz de gidiyoz. ------ @İsmail sen de buralarda mısın ? Hooo
OttomaN TigeR Üye mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz.
mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şşşt o benim smiley la, patenti bende onun sende işe yaramaz.