Selamün Aleyküm :)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mehmettech' Alıntı: as Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mehmettech' Alıntı: iyiyim,kardeş seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın ne yapıyon
mehmettech' Alıntı: iyiyim,kardeş seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın ne yapıyon
mehmettech Üye valla gece gece, sırf senin gibi kardeşlerimle sohbet için girdim(uzun Lafın Kısası uyku tutmadı )
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mehmettech' Alıntı: valla gece gece, sırf senin gibi kardeşlerimle sohbet için girdim(uzun Lafın Kısası uyku tutmadı ) Genişletmek için tıkla ... beni tuttu ben yatıorum walla kusura bakmayın
mehmettech' Alıntı: valla gece gece, sırf senin gibi kardeşlerimle sohbet için girdim(uzun Lafın Kısası uyku tutmadı ) Genişletmek için tıkla ... beni tuttu ben yatıorum walla kusura bakmayın
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ihtiyar nasılsın ne yapıon
İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ihtiyar nasılsın ne yapıon
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: aleyküm selam ihtiyar nasılsın ne yapıon Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın?
muhammed4949' Alıntı: aleyküm selam ihtiyar nasılsın ne yapıon Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağolasın işler nasıl gidiyor
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: sağolasın işler nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyidir Senin?
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: İyidir Senin? Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor tayinim çıkacak heralde ihtiyar yattın mı
İhtiyar007' Alıntı: İyidir Senin? Genişletmek için tıkla ... iyi gidiyor tayinim çıkacak heralde ihtiyar yattın mı