jackalmami
Üye
Belki de bizde sorun vardır. Nasıl bi beklentiyle gittiysek artıkŞu Okul 3 Ay Tatile Girse Rahatlıcam
Valla Fragmanı Süperdi![]()

Belki de bizde sorun vardır. Nasıl bi beklentiyle gittiysek artıkŞu Okul 3 Ay Tatile Girse Rahatlıcam

Acaba beklentinz neydi?Berbat değildi ama ben ve 13 arkadaşımın beklentilerini karşılayamadı![]()
irit 
Sizin ödev olayı iyiymiş.
Sınıfta Ödev Kontrolü Diye Bişey Yok Tüm Sınıf YapmıyorBu Yüzden
![]()
Tavşan kanı bir çay yollasana kardeş, biz iyiyiz seni sormalı.Gececiler nasılsınız yoğun okul hayatından sonra yine eski çaycınız geri döndü![]()
Herkes rahatlar tatilde.Şu Okul 3 Ay Tatile Girse Rahatlıcam
13 Haziran 2012'ni Konusuymuş obende öyle ama bir haber okudum okul 2 ay tatile girebilirmiş yani tatil süresini düşürüyorlar

Hayırlı Geceler
Allah Kahretsin Seni MEB![]()
Acaba beklentinz neydi?![]()
irit
Sizin ödev olayı iyiymiş.
Tavşan kanı bir çay yollasana kardeş, biz iyiyiz seni sormalı.
Herkes rahatlar tatilde.![]()

Beleş kahve kokusu aldım ve geldimDede nerdesin yav beleş kahve getirdim yoksun
![]()

Aleyküm SelamBeleş kahve kokusu aldım ve geldim
Selamun aleyküm![]()
Geçenlerde bi bakıyım beni geçen olmuş mu dedim ama nasıl bakıldığını unutmuşum. Belki de sitenin bu yeni versiyonunda yoktur
Nerede o eski günler be 
Nörüyonuz?![]()

Aleyküm selam.Beleş kahve kokusu aldım ve geldim
Selamun aleyküm![]()
Ne yapayım ben bunu?Bizim ergen nasıl şarkılar dinliyor la!

Hayırdır?dede bugün çok dertliyim
yine başıma kötü olaylar geldi![]()

Hayırdır?![]()
Bela mıknatısı gibisinbugün sevgilimle buluşmaya gittim tabi arabada vardı bende
buluştuktan sonra konuştuk kendisi izmire taşınacaklarını söyledi ben üzüldüm tabi sonra onu eve bıraktım üzgün üzgün giderken tabi biraz hızlıyım vitesi 4 ten 2 ye atmışım allahtan araba şanzıman dağıtmadı ama pimi koparttım sonra köyde bir olay olmuş onun yüzünden yarın biriyle kavga edeceğim
işte böyle dede

Bela mıknatısı gibisin![]()
Dikkat et biraz önüne bak

Sigaradan Ölcen La.neyse dede yakalım bi cigara![]()