NEXUS
Üye
iyi geceler Bende Birazdan Zorla Yatağa GirerimCümlenize hayırlı geceler ben yatar![]()

iyi geceler Bende Birazdan Zorla Yatağa GirerimCümlenize hayırlı geceler ben yatar![]()

Iyidir işte kardeş, kardeşime telefonumu verdim günde fazladan 15/ soru versin diye, ben de onun Htc'si ile dolanıyorum.Naber?
İyi yapmışsınIyidir işte kardeş, kardeşime telefonumu verdim günde fazladan 15/ soru versin diye, ben de onun Htc'si ile dolanıyorum.
.İyi Geceler...Yav Bu Saatte Yatılırmı Yaİyi yapmışsın.
Ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler.
Uykum Geldi.Sağol kardeşim, sana da hayırlı geceler.İyi yapmışsın.
Ben yatıyorum hepinize hayırlı geceler.
İyi Geceler...Yav Bu Saatte Yatılırmı YaUykum Geldi.

İyi Geceler...Yav Bu Saatte Yatılırmı YaUykum Geldi.
bende ki ödevleri bi görsen aboo göz mü kaldıbizim hocalar ödev veriyor ama hiç kontrol etmiyolarbende ki ödevleri bi görsen aboo göz mü kaldı

Cümleten hayırlı geceler..
Ben de biraz önce sinemadan çıkmıştım. Recep İvedik 4 ü pek beğenmedim , tavsiye etmiyorum.

Kalmaz tabi kardeşim, öyle bir ödev yüklüyorlar ki zannedersin Torrent'dan Assasin's Creed 4 yüklüyorsun.bende ki ödevleri bi görsen aboo göz mü kaldı
Kontrol edip de Performans diye giriyorlar sisteme. :mad:bizim hocalar ödev veriyor ama hiç kontrol etmiyolar![]()
:bunlartamdayaklık:Recep Ivedik izlenmeye değer bir filim.Cümleten hayırlı geceler..
Ben de biraz önce sinemadan çıkmıştım. Recep İvedik 4 ü pek beğenmedim , tavsiye etmiyorum.

Sınıfta Ödev Kontrolü Diye Bişey Yok Tüm Sınıf YapmıyorKalmaz tabi kardeşim, öyle bir ödev yüklüyorlar ki zannedersin Torrent'dan Assasin's Creed 4 yüklüyorsun.
Kontrol edip de Performans diye giriyorlar sisteme. :mad::bunlartamdayaklık:
Recep Ivedik izlenmeye değer bir filim.
Bu arada size de hayırlı geceler.
Bu Yüzden 
Berbat değildi ama ben ve 13 arkadaşımın beklentilerini karşılayamadıKalmaz tabi kardeşim, öyle bir ödev yüklüyorlar ki zannedersin Torrent'dan Assasin's Creed 4 yüklüyorsun.
Kontrol edip de Performans diye giriyorlar sisteme. :mad::bunlartamdayaklık:
Recep Ivedik izlenmeye değer bir filim.
Bu arada size de hayırlı geceler.

Şu Okul 3 Ay Tatile Girse RahatlıcamGececiler nasılsınız yoğun okul hayatından sonra yine eski çaycınız geri döndü![]()
Valla Fragmanı SüperdiBerbat değildi ama ben ve 13 arkadaşımın beklentilerini karşılayamadı![]()

Bi hayırlı geceler diyeydin iyiydi
Sınıfta Ödev Kontrolü Diye Bişey Yok Tüm Sınıf YapmıyorBu Yüzden
![]()

Şu Okul 3 Ay Tatile Girse Rahatlıcam![]()
Hayırlı GecelerBi hayırlı geceler diyeydin iyiydi![]()
Allah Kahretsin Seni MEBbende öyle ama bir haber okudum okul 2 ay tatile girebilirmiş yani tatil süresini düşürüyorlar